Rıdvan notunu verdi

  • Home
  • Rıdvan notunu verdi
Rıdvan notunu verdi
Fenerbahçe Sivas'ı nasıl dağıttı? Rıdvan Dilmen iki takımı tartıya koydu.Abone ol

Fenerbahçe Sivas'ı sürklase etti. Maçın başından sonuna kadar oyuna hakim olan sarı lacirvertlilere bir aferin de Rıdvan Dilmen'den geldi.. Dilmen iki takım arasındaki farkı kısa bir cümleyle özetledi:

Usta yorumcu Alex'i bir kenara koydu. Brezilyalı futbolcuyu tek başına takım olarak gördü. İşte Rıdvan'ın gözüyle maç kritiği:

-Antalya kampı Fenerbahçe'ye çok yaramış. Sadece fiziksel açısından florida seo söylemiyorum. Oyuncuların konsantrasyonunda büyük etkisi olmuş.
Fenerbahçe'nin zaten birkaç yıldır en büyük problemi futbolcuların maç seçmeleri. Rakibe göre farklı hazırlanıyorlar. En azından kafa olarak. Ciddi olduklarında her maçı, iyi oynayıp kazanıyorlar. Hele bir de Alex varsa rakibin şansı hiç kalmıyor.

Eskiden tek başına takım deyimi vardı. Günümüzde yavaş yavaş bu söylem kaybolmaya başlamıştı. Çünkü artık takım oyunu önemliydi. Ama Alex tek başına takım söylemini yeniden yürürlüğe soktu. Gol atıyor, attırıyor. Oyunu tutuyor, oyunu soğutuyor, oyunu hızlandırıyor. Bir futbolcudan daha ne beklersiniz. Kalecisinden herkese kadar demiyeceğim. Çünkü Volkan'a top gelmedi. Takım halinde herkes performansına yakın oynadı. Savunma, orta saha, herkes işini yaptı. Alex maç boyunca, Deivid ilk yarıda sonucu etkiledi. Buna Semih de katıldı.

İkinci yarıda tek pozisyon Sivas adına gol olunca Zico devreye girdi. Oyuna soktuğu iki oyuncu skora katkı sağladı. Önce Vederson ön direğe çok iyi top attı. Hızla toparlanan Kezman iyi bir koşuyla golü yaptı. Ardından Deivid, Alex paslaşmasında final pasını Alex attı. Kezman iyi bir kontrolün ardından usta bir vuruşla zor maçın rahat skorla gelmesini sağladı.

Fenerbahçe'nin sırrı top rakipte iken önde basıp top kazanması. En büyük avantajı da rakiplerini pasla yorması. Sivas ile Fenerbahçe arasında puan olarak gözükmese de ciddi bir güç farkı var. Büyük takımla, iyi takım arasındaki fark ortaya çıktı.



Kategori : SPOR
Whatsapp İletişim