Ucuza konuşmanın şifresi 

  • Home
  • Ucuza konuşmanın şifresi 
Ucuza konuşmanın şifresi 
100 bin kişi özel şifreyi tuşladı. Telefon faturasını ucuza getirdi.Abone olEv ve iş telefonundan yapılan aramalardan önce 1045'i çeviren herkes şehirlerarası, uluslararası ve cep telefonlarıyla artık çok daha ucuza konuşabiliyor.

Dünyanın birçok ülkesinde yaygın olarak kullanılan 'Arama Bazında Operatör Seçimi' (Call by Call) hizmeti nihayet Türkiye'de de başladı.

Şehir içi fiyatına şehirlerarası görüşme fırs dekorasyon atı sağlayan yeni hizmet sayesinde aboneler, Amerika, Rusya ve bütün Avrupa Birliği ülkelerindeki ev ve iş telefonlarını arayabiliyor. Bu ülkeleri aramanın dakikası sadece 7 kuruş. Ev ve iş telefonlarından cep telefonlarını aramak da çok avantajlı, dakikası sadece 27 kuruş. Türkiye'den çok aranan ülkelerin bazılarında indirim oranları yüzde 80'lere kadar varabiliyor.



Millenicom'un hizmetinden faydalanmak için ev ya da işyeri telefonundan ahizeyi kaldırıp önce 1045'i sonra da aranılacak numarayı çevirmek yeterli. Yani telefon numarasının başına Millenicom'un kodunun eklenmesi gerekiyor.

Evinde veya işyerinde Türk Telekom StandartHATT, KonuşkanHATT ve ŞirketHATT abonesi olan herkes, 1045 hizmetinden hemen yararlanmaya başlayabiliyor.

HesaplıHATT ya da YazlıkHATT abonelerinin ise bu hizmetten faydalanmak için Türk Telekom'un 444 1 444 numaralı çağrı merkezine başvurarak tarife paketlerini değiştirmeleri gerekiyor.

Sabit ücreti, ekstra maliyeti yok

Millenicom'un 1045 hizmetinde aylık sabit ücret, bağlantı ücreti ya da herhangi bir gizli maliyet bulunmuyor. Müşteri ne kadar konuşursa onu ödüyor. Ay boyunca 1045 kullanılarak yapılan görüşmelerin tutarı, takip eden ay Türk Telekom tarafından faturalandırılıyor. (Kaynak: Zaman)

Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim