Kazadan bir dram çıktı

  • Home
  • Kazadan bir dram çıktı
Kazadan bir dram çıktı
Kütahya'daki tren kazasından yürekleri burkan bir dram çıktıAbone olPamukkale Ekspresi'nde yaşamını yitirenlerden birinin, Kocaeli Üniversitesi Gölcük Meslek Yüksekokulu'nda güvenlik görevlisi olarak çalışan Cengiz Güler olduğu belirlendi.

Annesi Bahtiyar, babası Hamdi ve kardeşi Oğuz Güler'i 1999 yılındaki Marmara depreminde kaybettiği öğrenilen Cengiz Güler'in dramı yürekleri burktu. Tüm ailesini de maryland seo preme kurban veren Güler'in, psikolojik sorunlar yaşayıp, o yıllarda uzman çavuş olarak görev yaptığı Türk Silahlı Kuvvetleri'nden de istifa ettiği kaydedildi.

Talihsiz Güler'in, evlenip eşinin memleketi Denizli'ye yerleştiği, Pamukkale Üniversitesi Honaz Meslek Yüksekokulu'nda güvenlik görevlisi olarak işe başladığı, 5 yıl görev yaptıktan sonra da 2006 yılında tayinini Kocaeli Üniversitesi'ne bağlı Gölcük Meslek Yüksekokulu'na aldırdığı ortaya çıktı.

1.5 yıldır Gölcük'te görev yapan Cengiz Güler'in, okulların sömestr tatiline girmesi nedeniyle, eşi Cavide (31) ve kızı Ceren (8) ile birlikte kayınpederi Ahmet Kepenek ve kayınvalidesi Cennet Kepenek'in yaşadığı Denizli'nin Honaz İlçesi'ne gitmek için trene bindiği belirtildi. Feci kazada yaşamını yitiren Güler'in cesedinin vagonlardan birinin altından çıkarıldığı bildirildi.

Tren kazasında yaralanan Cavide ve Ceren Güler'in ise ile Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ndeki tedavilerinin ardından Denizli Honaz'a hareket ettikleri kaydedildi.

Cengiz Güler'in cenazesinin, yarın (pazartesi) sabah saatlerinde Çarşı Camii'nde öğle vakti beklenmeden kılınacak cenaze namazının ardından Honaz'da ilçe mezarlığına toprağa verileceği belirtildi. (Hürriyet)

Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim