Pota kırıldı maç ertelendi

  • Home
  • Pota kırıldı maç ertelendi
Pota kırıldı maç ertelendi
Sporcuların ısınma hareketleri sırasında pota panya çemberi kırılınca maç, ertelendi.Abone ol

Rize'de Rize Gençlik ve Spor ile Artvin Belediyespor basketbol takımları arasında yapılacak Erkekler Bölgesel Lig müsabakası öncesinde sporcuların ısınma hareketleri sırasında pota panya çemberi kırılınca, maç ertelendi.

Türki google reklam ye Basketbol Federasyonu 2. Lige Yükselme Grupları Erkekler Bölgesel Lig müsabakalarında 2 Mart Spor Salonunda Rize Gençlik ve Spor ile Artvin Belediyespor basketbol takımları, 15.00'da başlayacak maç öncesi ısınma hareketleri yapmak amacıyla salona çıktılar. Artvin Belediyesporlu basketbolcuların ısınma amacıyla kullandığı potanın 'pota panya çemberi', sporcuların pota çemberine asılması nedeniyle kırıldı.

Bunun üzerine federasyon temsilcisi Oğuzhan Kılık, müsabaka hakemleri Taner İbin ve Oğuzhan Öztanır ile her iki takımın yöneticileri kısa bir toplantı yaptılar. Toplantı sonucunda bu şartlarda maçın oynanamayacağına karar verilince Basketbol Federasyonu'na telefonla durum bildirildi.

Basketbol Federasyonu'nun da onayının alınması üzerine maç, 6 Şubat Çarşamba günü saat 15.00'a ertelendi.

Salona gelerek incelemede bulunan İl Gençlik ve Spor Müdürü Ömer Yılmaz, pota panya çemberinin en kısa sürede tamir ettirilip, sorunun çözüleceğini kaydetti.



Kategori : SPOR
Whatsapp İletişim