İnternette kiralık katil ilanı

  • Home
  • İnternette kiralık katil ilanı
İnternette kiralık katil ilanı
Bir kadın internetin önemli ilan sitesine kiralık katil aranıyor ilanı verdiAbone ol

ABD'nin popüler internet ilan sitesi "Craigslist"e, ilişki yaşadığı erkeğin eşini öldürtmek için ilan veren 49 yaşındaki kadın tutuklandı.

Türkiye şubesi de bulunan ve ücretsiz ilan o sağlık seo lanağı veren San Francisco merkezli Craigslist'in yetkilileri, Ann Marie Linscott isimli kadının geçen Kasım'da siteye "serbest çalışacak eleman aranıyor" şeklinde ilan verdiğini, ancak asıl niyetinin, bulacağı tetikçi ile e-mail yoluyla temas kurmak olduğunu belirtti.

Adli makamlar da Linscott'un tetikçiye cinayet için 5 bin dolar önerdiğini, öldürtmek istediği kadının ismi ve iş adresini elde ettiğini, uygun tetikçi adaylarını "sessiz katiller" olarak tarif ettiğini kaydetti. Michigan eyaletinin Grand Rapids bölgesinde oturan ve internetteki yazışmalarında "Marie" adını kullanan Linscott'un kısa süre önce tutuklandığını belirten yetkililer, çılgın aşığın kurbanı ile eşinin yaşadığı Kuzey Kaliforniya'daki Butte bölgesinde Salı günü mahkemeye çıkarılması için savcıların yargıç talebinde bulunulduğunu bildirdi.



Kategori : BİLİM - TEKNOLOJİ
Whatsapp İletişim