Gürültü kavgası kanlı bitti

  • Home
  • Gürültü kavgası kanlı bitti
Gürültü kavgası kanlı bitti
Kafede gürültü tartışması kanlı bitti: 1 ölü, 1 yaralıAbone ol

Bakırköy'de bir kafede kız arkadaşıyla tartışan şahsı uyaran işyeri çalışanları ile müşteri arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine işyeri çalışanlarından biri dışarı çıkartılan müşteriye ve yanında bulunan arkadaşına kurşun yağdı greek turist seo rdı. Olayda şahıslardan biri hayatını kaybederken diğeri yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Bakırköy'de Ebuzziya Caddesi üzerinde bulunan bir kafeye kız arkadaşıyla gelen Abdullah Göz(28) ile arkadaşı arasında tartışma çıktı. Tartışma nedeniyle işyeri çalışanları Göz'ü uyardı. Uyarıya kızan Göz bu kez işyeri çalışanlarıyla tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine taraflar işyerinden dışarı çıktı.

Burada da devam eden tartışma daha sonra kavgaya dönüştü. Bunun üzerine işyeri çalışanlarından biri silahını çekerek Göz ile yanında bulunan arkadaşı Onur Toğay'a (20) kurşun yağdırdı. Göz, başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden aldığı kurşunlarla ağır yaralanırken Toğay ise omzundan tek kurşunla yaralandı.

Olayın faili kayıplara karışırken yaralılar olay yerine çağrılan ambulansla Özel Acıbadem Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Abdullah Göz hayatını kaybetti.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim