Sabriyi AFFET hocam

  • Home
  • Sabriyi AFFET hocam
Sabriyi AFFET hocam
Galatasaray yönetimi, kadro dışı bırakılan Sabri'nin affedilmesi için harekete geçti.Abone ol

Galatasaray yönetimi, kadro dışı bırakılan genç futbolcunun affedilmesi için harekete geçti. Başkan Yardımcısı Adnan Polat'ın, Teknik Direktör Feldkamp'la görüşerek Sabri'nin yeniden takıma katılmasını isteyeceği bildirildi

Sarı-kırmızılı yönetim, Teknik Direktör Feldkamp'ın isteğiyle önceki gün sürpriz şekilde kadro dışı bırakılan Sabri Sarıoğlu'nun affedilmesi konusunda çalışmalara başladı.

Ankaragücü maçı için takımla Ankara'ya gid amazon seo en Başkan Yardımcısı Adnan Polat ve yönetici Haldun Üstünel'in, Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin ile birlikte, Alman hocayla toplantı daha yaparak, Sabri'yi yeniden kadroya döndürmeye çalışacakları öğrenildi.

Feldkamp'ı yumuşatarak kadro dışı kararının tıpkı Hasan Şaş örneğinde olduğu gibi sadece bir haftalık sürmesini isteyecek olan yöneticilerin, genç oyuncuyu yeniden takıma kazandırmayı amaçladıkları kaydedildi.

1 ay önce uyarılmıştı

Bu arada idarecilerin, Sabri ve menajerini 1 ay önce yapılan görüşmede uyardıkları öğrenildi. Yöneticilerin, Sabri'ye, "Gidişatın hiç hoş değil. Hareketlerine dikkat etmelisin" uyarısını yaptıkları, ancak milli futbolcunun tutumunu sürdürdüğü öğrenildi.

Bu arada Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Sabri'nin kadro dışı bırakılması kararının yeniden masaya yatırılabileceğinin sinyallerini verdi. Sabri ile görüştüğünü kaydeden Sezgin, "Maçımızı oynayalım, konuşacağız. Kendisi de bazı şeyleri kabul ettiğini ifade etti. Bir değerlendirme yapılabilir" diye konuştu.

Aslan'da 10 eksik

Galatasaray, sakat ve cezalıların çokluğu nedeniyle Ankaragücü deplasmanına A takımdan 15 kişiyi güçlükle götürebilirken, PAF takımından Harun, Erhan ve İlker'i de kadrosuna katarak 18'i tamamladı. Ankara'ya tam 10 eksikle giden Aslan'da cezalı Barış, Afrika Kupası'na giden Song, kadro dışı olan Sabri'nin yanı sıra, sakatlıkları süren Hakan Balta, Linderoth, Okan, Hasan, Lincoln, Ayhan, Nonda bugün forma giyemeyecek. Bu arada genç yıldızlar Arda Turan ile Mehmet Topal, Ankara Atakule Galatasaray Store'a giderek taraftarların satın aldıkları ürünleri imzaladılar.



Kategori : SPOR
Whatsapp İletişim