Polis DÜELLO yaptı

  • Home
  • Polis DÜELLO yaptı
Polis DÜELLO yaptı
Bursa'da park yeri yüzünden tartışan bir polis ile mimar birbirlerine silah çekti.Abone ol

Yalova'da otomobil park edilirken çıkan tartışma sonrası polis memuru Gökmen Erdem (32) ile mimar Hüseyin Turgut (40) karşılıklı silah çekti. Polis Erdem'in, göğsünden 2 kurşunla vurduğu Turgut öldü. Bursa'nın Kestel ilçesinde görev yapan polis memuru Gökmen Erdem, kendisi gibi po avukat reklam lis memuru eşini ve oğlunu da yanına alarak, haftalık izninde Yalova'da yaşayan annesini ziyarete geldi.

Fatih Caddesi'nde dün saat 13.00 sıralarında otomobilini annesinin evinin önüne park eden Erdem, iddiaya göre hemen ön tarafına otomobilini park etmek için geri manevra yapan mimar müteahhit Hüseyin Turgut'u aracına çarpmaması için korna çalarak uyardı. Bunun üzerine otomobilinden inen Turgut'la polis memuru Erdem tartışmaya başladı.

Gözaltına alındı Tartışma, küfürleşmeye ve kavgaya dönüşünce, Erdem ile Turgut karşılıklı olarak tabancalarını çekip birbirlerine ateş açtı. Göğsüne 2 kurşun isabet eden Turgut, kaldırıldığı Yalova Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polis memuru Erdem gözaltına alındı.

Olay yerinde teknik inceleme yapan uzman polisler, Erdem'in tabancasından 4, Turgut'un tabancasından da 5 el ateş edildiğini belirledi. Yalova'da mimarlık ve müteahhitlik yapan Turgut'un ölüm haberiyle hastaneye koşan eşi Ebru Turgut'u, CHP Milletvekili Muharrem İnce, Belediye Başkan Yardımcıları Adem Gülsüm ve İbrahim Akay sakinleştirmeye çalıştı.

Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim