Küçükü YAKAN İFADE

  • Home
  • Küçükü YAKAN İFADE
Küçükü YAKAN İFADE
Veli Küçük, dün gece hakim karşısına çıkarak tutuklandı. İşte Küçük'ün hakime anlattıkları...Abone olErgenekon opeasyonu kapsamında gözlatına alınanlardan bir olan emekli tuğgeneral Veli Küçük, tutuklandı. İşte Küçük'ün mahkemede verdiği bildirilen ifade...

Küçük, evinde bulunan dosyalanmış şekilde muhafaza edilen gizli belgelerle ilgili olarak mahkemede şunları söylediği:
“Ben JİTEM’in kurucusu olarak biliniyorum. Bende meslek hastalığı olarak niteleyebileceğim arşivleme alışkanlığı var. Emekli olduktan sonra da bu şekilde g ispanyolca seo elen belgeleri arşivledim. Beni seven insanlar da bu tür bilgi ve belge akışını bana sağlar. Aynı zamanda yazıya dökülen gizli konuşma kayıtları da bunun içinde yer alıyor. Evimde, gündemdeki Ergenekon, Lobi gibi belgelerin orijinal nüshalarının çıkması da arşivleme hastalığımdan kaynaklanmaktadır.”

ALPASLAN ASLAN'I TANIMIYORUM
Küçük’ün Danıştay saldırısı sonrası Alparslan Aslan’la aynı fotoğrafta yer almalarına ilişkin şu ifadeyi verdiği bildirildi: “Danıştay saldırısı sonrası bir gazetenin muhabiri aradı. Dünya Azerbaycan Kongresi sonrasında çektirdiğim bir fotoğrafla ilgili tüm gazetelerin birinci sayfadan beni haber yapacağını söyledi. Görüşmenin şantaj içerikli olduğunu düşünerek telefonumu kapattım. Daha sonra Zaman gazetesinde çıkan fotoğrafta bulunan kişinin Alparslan Aslan olduğunu öğrendim. Bu kişiyi tanımıyorum ve onunla yüz yüze geldiğimi hatırlamıyorum. Yaptığım araştırmalar sonucu Alparslan Aslan diye birinin bizim kongremize gelmediğini Stockholm’deki tüm otel kayıtlarını inceleyerek ortaya çıkardım. Bu kişiyi yanımda bulunan hiç kimse de tanımıyor. Bunun komplo, hatta fotomontaj olduğunu düşünüyorum.”

DERİN DEVLET'İN MERKEZİNDE O VAR
Ergenekon operasyonunda tutuklanan isimlerden en enteresanı kuşkusuz emekli Tuğgeneral Veli Küçük. Zira eski generalin adı uzun süredir sık sık suç örgütleri ve skandallarla gündeme geliyor. İlk olarak Susurluk skandalıyla adından bahsettiren ve karınlık kişilerle ilişkilerinden dolayı “Derin Devlet” tartışmalarının merkezine yerleşen Veli Küçük, son operasyona kadar hakkında somut bir delil bulunamadığı için hiç cezalandırılmamıştı.

Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim