Kaleşnikoflu fuhuş çetesi

  • Home
  • Kaleşnikoflu fuhuş çetesi
Kaleşnikoflu fuhuş çetesi
Antalya'da fuhuş amaçlı insan ticareti yapan şebeke çökertildi. Abone ol

Operasyon sonucunda yakalanan şebeke üyeleri arasında daha önceden 'yabancı kadınların paylaşımı' konusunda silahlı çatışma çıktığı öğrenildi. Operasyonda 1 adet de kaleşnikof silah ele geçirildi.

Antalya Emniyeti'ne bağlı polisler tarafından düzenlenen operasyon sonucunda fuhuş amaçlı insan ticareti yapan 2 ayrı şebeke üyesi 9 kişi yakalandı. Alınan bilgiye göre, yabancı uyruklu kadınları fuhuş yapmaya zorlad google reklamları nasıl verilir ığı iddia edilen Sami A. yardımcıları Önder G. ve Deniz B.'nin rehberlik yapmak için Antalya'ya gelen Rus Simakina Ksenia'yı (22) silahla tehdit ederek erkeklere pazarlamaya başladı. Bunu üzerine bir süre sonra genç kadın, İkram A. liderliğindeki bir fuhuş çetesi tarafından kaçırılınca iki grup arasında husumet başladı.

Kaleşnikoflu çete

İki gurup arasında geçen yıl eylül ayında merkeze bağlı Aksu beldesinde kalaşnikoflu, tabancalı ve av tüfekli çatışma yaşandı. Çatışmada Duray M., İlyas M., Deniz B. ve Rus Simakina Ksenia yaralanmıştı. Çatışmadan yara almayan iki grup üyeleri kaçmış, yaralılar ambulanslarla Antalya Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınmış, sağlıklarına kavuştuktan sonrada çıkarıldıkları mahkemede tutuklanmışlardı.

Bu olayın ardından Antalya Emniyet Müdürlüğü ekipleri soruşturma başlatarak çetenin faaliyetlerini izlemeye aldı. Polisin 5 aylık çalışması sonucu dün sabah 2 grubun kaldığı birçok eve operasyon düzenlendi. İkram A., Lokman Ç., Mustafa S., Musa A., Hacı K., Yusuf K. ve Mehmet T. ile diğer gurubun lideri Sami A. ve yardımcısı Önder G.' gözaltına alındı. Sami A.'nın evinde yapılan aramada 5 ay önceki çatışmada kullanılan kalaşnikof marka silahla birlikte bir ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Baskında kurtarılan yabancı uyruklu iki kadın sınır dışı edilirken, gözaltına alınan şahısların sorgulanmalarına devam edildiği belirtildi. Polis olayla ilgili çalışmasını geniş çaplı olarak sürdürüyor.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim