Sokak ortasında düello

  • Home
  • Sokak ortasında düello
Sokak ortasında düello
Park yeri yüzünden tartışan polisle mimar, sokak ortasında silah çektiler.Abone ol

Yalova'da otomobil park edilmesi yüzünden tartışan polis memuru 32 yaşındaki Gökmen Erdem ile mimar müteahhit 40 yaşındaki Hüseyin Turgut birbirlerine silah çekti.

Kovboy gibi karşılıklı birbirlerine ateş eden taraflarda massachusetts seo n polis Erdem'in, göğsünden iki kurşunla vurduğu Turgut kaldırıldığı hastanede öldü. Gözaltına alınan polis Erdem'in tabancasından 4, öldürdüğü Turgut'un tabancasından ise 5 el ateş edildiği saptandı.

Fatih Caddesi'nde bugün saat 13.00 sıralarında otomobilini annesinin evinin önüne park eden polis Gökmen Erdem, iddiaya göre hemen ön tarafına otomobilini park etmek için geri manevra yapan Hüseyin Turgut’u, kendi otomobiline çarpmaması için korna çalarak uyardı. Bunun üzerine otomobilinden inen Hüseyin Turgut’la polis memuru Gökhan Erdem tartışmaya başladı.

Tartışma, küfürleşmeye ve kavgaya dönüşünce, Gökhan Erdem ile Hüseyin Turgut karşılıklı olarak tabancalarını çekip birbirlerine ateş açtı. Vücuduna iki kurşun isabet eden Hüseyin Turgut, kaldırıldığı Yalova Devlet Hastanesi’nde tüm çabalara karşın kurtarılamadı. Yanında polis eşi ve oğlu olduğu halde teslim olan polis memuru Gökhan Erdem gözaltına alındı.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim