Hamile olduğunu zannetti

  • Home
  • Hamile olduğunu zannetti
Hamile olduğunu zannetti
İki aydır karnının büyüdüğünü gördü. Muayene oldu ve gerçek ortaya çıktı.Abone olKayseri'de hamile olduğunu zanneden bir kadının karnından 6 kilo kist çıkarıldı. Edinilen bilgiye göre, yaklaşık iki ay önce karnında büyüme başladığı için hamile kaldığını zanneden Halime Ağırbaş (21), karnındaki hızlı büyüme ispanyolca seo sonucu hastaneye başvurdu.

Ağırbaş'ın muayenesinde karın bölgesinde kist tespit edildi. Ameliyata alınan hastanın karnından 6 kilo ağırlığında ve 30 santimetre çapında kist çıkarıldı. Operasyonu gerçekleştiren Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Turgut Köse ve Kadın Doğum Uzmanı Dr. Aytül Aslan Erdoğmuş, bu kadar büyüklükteki bir kistin tıp literatüründe ender rastlanan bir olay olduğunu ifade ettiler.

Kitlenin diğer organlara zarar vermeden çıkartılmasının önemli olduğunu ve operasyonun başarılı geçtiğini kaydeden doktorlar, hastanın sağlık durumunun iyi olduğunu belirttiler.

Ameliyat öncesinde 53 kilo gelen ve ameliyat sonrasında 46 kiloya düşen Halime Ağırbaş da karnındaki büyüklükten ve ağrılarından kurtulduğu için mutlu olduğunu söyledi. Karnı şişmeye başladıktan sonra hamile olduğunu düşündüğünü anlatan Ağırbaş, karnındaki şişlik hızlı büyüyünce endişelenerek hastaneye başvurduğunu bildirdi.

Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim