Potada dev işbirliği

  • Home
  • Potada dev işbirliği
Potada dev işbirliği
Basketbol Federasyonu ile Türk Telekom’dan dev işbirliği... Abone ol

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından ilki 1994 yılında düzenlenen Uluslararası Yıldız Erkekler Turnuvası'na Türk Telekom sponsor oldu.

Uluslararası arenada kısa sürede kendisine haklı bir yer edinen, mevcutlar arasındaki en prestijli ve kapsamlı alt yapı organizasyonu ol utah seo arak nitelendirilen ve 14 yıllık bir geçmişe sahip olan Uluslararası Yıldız Erkekler Turnuvası için Türkiye Basketbol Federasyonu ile Türk Telekom arasında 2 yıllık sponsorluk anlaşmasına varıldı. Daha önce Hikmet Erdem Turnuvası olarak düzenlenen organizasyon bu yıl ve önümüzde ki yıl Türk Telekom Uluslararası Yıldız Erkekler Basketbol Turnuvası adı altında düzenlenecek.

16-24 Şubat 2008 tarihleri arasında son 5 yıldır organizasyona ev sahipliği yapmakta olan Sakarya'da düzenlenecek bu önemli turnuva, ilk kez düzenlendiği 1994 yılında 4 takımın katılmıştı. O günden bu yana gelenekselleşerek ve organizasyon açısından da büyüyerek aşama kaydeden bu turnuvaya bu yıl 12 ülke katılacak.

Yıldız Erkekler kategorisinde Avrupa'nın en saygın turnuvası ve en iyi organizasyonu olarak kabul edilen ve her yıl daha da gelişen Türk Telekom Uluslararası Yıldız Erkekler Basketbol Turnuvası'na bu yıl; Polonya, Hırvatistan, Fransa, Yunanistan, Almanya, Angola, Bosna Hersek, Rusya, Slovenya, İtalya, Ukrayna ve Türk Yıldız Milli Takımları katılacak.



Kategori : SPOR
Whatsapp İletişim