Gülün Kayseri gururu

  • Home
  • Gülün Kayseri gururu
Gülün Kayseri gururu
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül: "Kayseri ile iftihar ediyorum" dedi.Abone ol

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kayseri'de yaptığı bir dizi ziyaretin ardından Büyükşehir Belediyesi'ne geçerek tamamlanan proje ve yatırımlar hakkında bilgi aldı.
Cumhurbaşkanı Gül, Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştiril amazon ads en proje ve yatırımların Türkiye'ye örnek olduğunu ve kendisinin bu durumla iftihar ettiğini söyledi.

Kayseri'nin bu dönemde modern bir şehir haline geldiğini ifade eden Gül, şunları söyledi:

"İnsan gurur duyuyor. Sizin başarılarınızı zaten biliyoruz. Başka şehirler, Kayseri'de yapılan çalışmaları örnek alıyorlar. Ülkemizde uzun yıllar belediye başkanlığı yaptığı halde iş yapamadan giden belediye başkanları oldu. Kayseri, sizin döneminizde alt ve üst yapısıyla modern bir şehir haline geldi. Ortaya konulan çalışmalar başka şehirlerde anlatılıyor, konuşuluyor, oralarda 'Kayseri Modeli' belediyecilikten bahsediliyor. Ben de bu durumla iftihar ediyorum. Çalışmaları zaten biliyoruz ama gelip görünce bir kez daha iftihar ettim, gurur duydum. Aynı zamanda Tarihi Kentler Birliği başkanlığı da yapıyor. Tecrübelerini oraya aktarıyor. Tecrübesiyle diğer belediye başkanlarına örnek oluyor. Kendisini tebrik ediyorum."



Kategori : POLİTİKA
Whatsapp İletişim