Denizli Sivaslıları üzdü

  • Home
  • Denizli Sivaslıları üzdü
Denizli Sivaslıları üzdü
Teknik Direktör Denizli: "Sivasspor'un başarısını lig sonuna kadar sürdürmesi çok zor" Abone ol

Teknik Direktör Mustafa Denizli, ligin flaş takımı Sivasspor'un bu başarısını sezon sonuna kadar sürdürmesinin zor olduğunu belirterek, "Bu hafta Sivas'ın gidebileceği yol haritası konusunda daha sağlıklı bir fikir sahibi olabiliriz. Şartlar şuanda Sivas'ın lehine görünüyor. Sadece oynayacağı takımın Fenerbahçe olması belki bu gideceği hedef bakımından kendisine bir psikolojik baskı oluşturabilir." dedi.

Bursa'da, Osmangazi Belediyesi ile Türkiye Fu amazon ads tbol Adamları Derneği Bursa Şubesi tarafından Gökdere Medresesi'nde düzenlediği "Bursa'da Futbol Zirvesi" konulu panelde konuşan Mustafa Denizli, ligin flaş takımı Sivasspor'un başarısını değerlendirdi.

Türkiye'de Anadolu kulüplerinin organizasyon, maddi imkanlar ve medyada yer alma bakımından üç büyükler çizgisine gelmesinin mümkün olmadığını kaydeden Denizli, "Bunu ancak bir şehir takımı, üzerine basa basa ve bir kaç defa yaparsa o kategoride yer alabilir. Başarıyı getiren sadece çok iyi organizasyonlar ve maddi imkanlar değildir. Futbol bir elektrik oyunu. Bu elekriği takım içinden alıp şehire yasıtırsan, sempatizanı daha faklı olur. Bundan sonra üç büyüklerin şehirlerden sempatizan toplaması ile anadolu takımlarının sempatizan toplaması farklı olur ve ibre anadolu takımlarından yanadır." diye konuştu.

"ŞARTLAR SİVAS'IN LEHİNE"

Sivasspor'un başarısını lig sonuna kadar sürdürmesini çok zor olduğunu savunan Denizli, şunları ifade etti:

"Devam ettiremese dahi, Sivasspor şuanki konumuyla Türkiye liglerinin en başarılı takımıdır. Bu hafta Sivasın gidebileceği yol haritası konusunda daha sağlıklı bir fikir sahibi olabiliriz. Şartlar şuanda Sivas'ın lehine görünüyor. Sadece oynayacağı takımın Fenerbahçe olması belki bu gideceği hedef bakımından kendisine bir psikolojik baskı oluşturabilir. Bu kaçınılmazdır. Ama saha şartları Sivas'ın lehine görünüyor. Tabi Sivasın şampiyon olması, Türkiye'deki şampiyonları Avrupa'daki takım sayısına ulaştırmayacaktır. Ama en azından Türkiye'deki fotboldaki bakış açısını belli bir odaktan belli bir noktaya çevirecektir. Ve diğer şehirlerin bu rekabetin içinde olma şansları artacaktır."



Kategori : SPOR
Whatsapp İletişim