GOPa madalya yağacak

  • Home
  • GOPa madalya yağacak
GOPa madalya yağacak
Avrupa'nın en iyi taekwondocusu Servet Tazegül GOP'a transfer oldu.Abone ol

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol yayınladığı mesajda, Avrupa’nın en iyi Taekwondocusu seçilen Servet Tazegül’ü transfer etmelerinden dolayı büyük gurur duyduklarını belirterek, “Türk sporuna büyük katkı sağlayan kulübümüzün bu çabaları gelecekte de sürecektir. Yeni transferimiz Tazegül’ün olimpiyatlarda ülkemizi temsil edip başarı sağlaması en büyük temennimizdir’’ dedi.

GOP Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü ayrıca 2006 yılında Dünya Gençler anti seo nasıl yapılır Şampiyonasında 2. olan Barış Bozkurt’u da renklerine bağladı.

Türk Milli Takımına Taekwondo, Güreş ve Karate sporlarında şampiyonlar yetiştiren Gaziosmanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübünün spora yaptığı yatırımlar sürüyor. GOP Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü son olarak Avrupanın en iyi Taekwondocusu seçilen Servet Tazegül’ü transfer etti. GOP Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü ayrıca 2006 yılında Dünya Gençler Şampiyonasında 2 olan Barış Bozkurt’u da renklerine bağladı. Tazegül’ün tüm ilçeyi sevince boğan transferi nedeniyle dün Kulübün Poligon tesislerinde bir tören düzenlendi. Törende konuşan Gaziosmanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Murat Yılmazer; “Spor bir ülkenin temel direğidir. Amatör ruhla çıkılan yolda kulübümüzün uluslar arası müsabakalarda aldığı dereceler tüm ilçemizi sevince boğuyor. Yeni transferimizle olimpiyatlara katılıp Türk Milli Takımımıza madalya sevinci yaşatmak istiyoruz.’’ dedi.

Törende daha sonra yılın transferi Servet Tazegül’ün yaptığı sembolik gösteri törene katılan Gaziosmanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün diğer sporcuları tarafından büyük beğeniyle izlendi.

SERVET TAZEGÜL KİMDİR?

Almanya doğumlu olan Servet Tazegül 5 yaşında taekwondo sporuna başladı. 2004 yılında 16 yaşında Dünya Gençler Şampiyonu olan Tazegül 2007 yılına kadar katıldığı birçok uluslararası turnuvada birincilik elde etti. 2007 yılında (ETU) tarafından yılın en iyi Taekwondocusu seçilen Servet Tazegül 26-27 Ocak tarihinde İstanbul Ahmet Cömert Spor Salonunda yapılacak 2008 Pekin Olimpiyat seçmelerinde olimpiyat vizesi için ülkemizi temsil edecek.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim