Sivasspor GOL çalıştı

  • Home
  • Sivasspor GOL çalıştı
Sivasspor GOL çalıştı
Sivasspor, zorlu rakibi Fenerbahçe için hazırlanıyor. Uygun, futbolculara taktik verdi.Abone ol

Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdüren lider Sivasspor, taktik ağırlıklı antrenmanda gole yönelik çalıştı.

Uygun, kaleciler Akın, Petkoviç, Volkan ve Mehmet'in dönüşümlü olarak koruduğu 2 ayrı kalede gol ve şut çalışması daha sonra forvet ve orta saha oyuncularını ayrı, savunma oyuncularını ise ayrı kalelerde çalıştırdı.

UYGUN TAKTİK VERDİ
Gol çalışmasının ardından çift kale maç yaptıran Uygun, maç sırasında sık
sık oyunu durdu web yazilim uzmani rarak futbolcularından isabetli pas yapmalarını, sürekli ileriye oynamalarını, pres yaparak alanı daraltmalarını ve rakibe oynama şansı vermemelerini, ikili mücadelelerden galip çıkmalarını istedi.

ANTREMAN EKSİKTİ
Sakatlıkları devam eden Yasir Elmacı, Pini Felix Balili ve Sedat Bayrak ile
Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele eden Gine Milli Takımı kadrosunda yer alan Kanfory Sylla ve Mamadou Diallo'nun yer almadığı antrenmana, 2 gün önce yapılan idmanda başına kale direğinin düşmesi sonucu hafif sakatlık geçiren Hayrettin Yerlikaya da katıldı. Başında hafif ağrısı olan Hayrettin'in, toplara kafa vurmaktan çekindiği gözlendi.

UYGUN VE FUTBOLCULAR GALİBİYET İSTİYOR
Uygun, ''Zor ama kazanmamız gereken bir maç'' dedi.
Uygun, ''İnşallah kazanan taraf biz oluruz. Bu çıktığımız yolda başarıya doğru emin adımlarla ilerleriz. İnşallah bunu da başarırız'' diye konuştu.

''GOLÜ KİMİN ATTIĞI ÖNEMLİ DEĞİL''
Attığı 9 golle Sivasspor'un en golcü oyuncusu Mehmet Yıldız ise ''Çok güçlü bir rakiple oynayacağız. Bütün hafta ona göre hazırlanıp, iyi çalıştık, çok iyi hazırlandık. İnşallah bu maçta da iç sahadaki galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz. Tabi ki çok güçlü bir Fenerbahçe ile oynayacağız ama haddimizi bilerek Pazar günü sahadan galip ayrılmaya çalışacağız'' dedi.

Yıldız, Fenerbahçe filelerini de havalandırıp havalandırmayacağı ile ilgili
soru üzerine, ''Benim için takımımın başarısı ve galip gelmesi önemli. Biz
sahadan istediğimiz sonuçla ayrılalım da golü kimin attığı hiç önemli değil. İsterse kalecimiz Akın gelsin kaleden golü atsın, biz maçı kazanalım, 3 puanımızı alalım'' dedi.



Kategori : SPOR
Whatsapp İletişim