Hastane personeli hastanelik

  • Home
  • Hastane personeli hastanelik
Hastane personeli hastanelik
Erzincan Devlet hastanesinde yemekten zehirlenen 102 kişi hastanelik oldu.Abone ol

Erzincan 13 Şubat Devlet Hastanesi'nde özel bir şirketin verdiği yemekten yiyen 102 kişi, zehirlenme belirtisiyle Acil Servise başvurdu.

13 Şubat Devlet Hastanesi'nde çalışan personel için Polifood Şirtekinin getirdiği İzmir Köfte, north california seo Makarna, Kadayıf tatlısından oluşan yemek dağıtıldı. Önceki gün saat 12.30 sıralarında yemek yiyen personelde dün saat 16.00 sıralarında mide bulantısı, baş dönmesi, halsizlik, kusma belirtileri başgösterdi. Hemşire, hastabakıcı, güvenlik görevlileri ve hastalardan oluşan 102 kişi Acil Servise giderek yardım istedi. Acil Serviste personele, serum verilmeye başlandı. Vali Ali Güngör, Emniyet Müdürü Ahmet Çimen'le birlikte hastaneye giderek sağlık personeline "Geçmiş olsun" dedi.

Başhekim Levent Kurnaz'dan bilgi alan Vali Ali Güngör, "Yemekten olduğunu tahmin ediyoruz. İlgili kurumlardan uzmanlar gerekli örnekleri aldılar. Önemli, ya da endişe edilecek bir durum yok" diye konuştu.

Öte yandan Polifood yemek şirketinin yöneticisi Şükrü Okumuş, "Öğle yemeği için İzmir Köfte, makarna ve kadayıf tatlısından oluşan menüyü bin 500 kişi yedi. Sadece 13 Şubat Devlet Hastanesi'nde sorun çıktı. Onun için yemekten olmadığını tahmin ediyorum" dedi.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim