Haliçte feci ölüm

  • Home
  • Haliçte feci ölüm
Haliçte feci ölüm
Haliç Köprüsü girişinde bariyere çarpan otomobilde yanarak öldü.Abone ol

D-100 Karayolu Haliç köprüsü girişinde aşırı hız nedeniyle takla atarak 300 metre sürüklenen otomobilden fırlayan 20 yaşındaki genç feci şekilde hayatını kaybetti, yanında bulunan kız arkadaşı ise ağır yaralandı. Takla atan otomobil ise alev alev yandı.

Kaza saat 02.00 sıralarında meydana geldi. D-100 Karayolu Topk tennessee seo apı istikametinde ilerleyen Muhammed Uğur Sağın'ın (20) kullandığı 34 F 4619 plakalı BMW marka otomobil, aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle takla atmaya başlayan otomobildeki sürücü ve yanında bulunan arkadaşı Fulya Sever (23) otomobilin camından fırlayarak yola savruldu. Defalarca takla atan otomobil yaklaşık 300 metre sonra durabildi. Benzin deposu patlayan otomobil alev alıp yanmaya başladı.

Otomobilden fırladıktan sonra bariyerlere çarpan Sağın feci şekilde can verirken yanında bulunan kız arkadaşı Sever ise ağır yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptıktan sonra yaralıyı Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Sever'in hayati tehlikeyi atlatamadığı öğrenildi. Yol ortasında alev alev yanan otomobil itfaiye ekiplerince söndürüldü. Kaza nedeniyle D-100 karayolu uzun süre trafiğe kapandı.

Görgü tanıkları otomobilin çok hızlı ilerlediğini, bariyerlere çarptıktan sonra takla atarak sürüklendiğini söyledi. Sürücü ve yanındaki arkadaşının camdan fırladığını söyleyen görgü tanıkları, "Otomobil aşırı hızlıydı, bariyerlere çarptıktan sonra sürüklenip alev almaya başladı" diye konuştu.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim