Sıradışı bir tecavüz!

  • Home
  • Sıradışı bir tecavüz!
Sıradışı bir tecavüz!
Üniversiteli 3 kız ile 1 erkek, saflıklarının kurbanı oldu. Tuhaf bir tecavüz vakası..Abone ol

Doğa üstü yetenekleri olduğunu söyleyen 60 yaşındaki İbrahim Öztaş'a başvuran 1'i erkek 4 üniversite öğrencisi taciz ve tecavüze uğradı...

Samsun'da 60 yıla kadar hapis istemi ile yargılanan İbrahim Öztaş suçlamaları redederken “Mağdurlar buraya gelip gözlerimin içine bakarak, olayı anlatsın. Saatlerce onların sorunlarını konuştuk'' dedi.

UYUTUP oklahoma seo TECAVÜZ ETTİ

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi öğrencisi 24 yaşındaki S.Ö., belindeki ağrılar ve bacaklarındaki eğrilik şikayetiyle okul arkadaşı 22 yaşındaki L.Ç.'nin tavsiyesiyle doğaüstü yeteneklere sahip uzman Öztaş'a gitti. Masajla ağrılarını geçireceğini iddia eden zanlı uyku ilacı vererek.Ö.'yle ters ilişkiye girdi.  S.Ö.'nün şikayeti üzerine başka mağdurlar da ortaya çıktı. Üniversite öğrencisi olan 20 yaşındaki G.Ç., 22 yaşındaki S.A. ve sevgilisi 24 yaşındaki O.A. kendilerini taciz ve tecavüz ettiği gerekçesiyle şikayette bulundu.

GÖZLERİMİN İÇİNE BAKSINLAR

Sanıklardan Öztaş dosyayı inceleyemediğini ve savunmasını hazırlayamadığını belirterek, “Mağdurlar bana iftira atıyor. Buraya gelsinler ve gözlerimin içine bakarak olayı anlatsınlar. Saatlerce onların sorunlarını konuştuk. Bana her şeylerini anlattılar. Sonra da bana iftira atıyorlar. Ben sadece doğa üstü yeteneklerimle onları tedavi etmek istemiştim. Dosyanın bir örneğini alarak incelemek istiyorum. Ve ona göre savunma hazırlamak için süre talep ediyorum'' dedi.

ÖĞRENCİLERE UYKU İLACI

Mağdur üniversite öğrencilerinden alınan kan ve idrar örneklerinde Adli Tıp Kurumu'nca yapılan incelemede uyuşturucu ve uyku verici ilaç izine rastlanıldığı belirlenirken mahkeme heyeti sanık ve avukatına son savunmalarını hazırlamaları için süre verip duruşmayı erteledi.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim