Aile boyu El Kaide

  • Home
  • Aile boyu El Kaide
Aile boyu El Kaide
El Kaide hücresine baskın yapıldı. ANNE ve üç KIZI teslim oldu. BABA-OĞUL saatlerce çatıştı. Abone ol

Gaziantep'te El Kaide'ye yönelik olduğu sanılan ve saatler süren operasyonda 1 polis şehit oldu, 4 polis ve 1 vatandaş yaralandı. 2 örgüt üyesinin öldüğü operasyonda 20 kişi sağ ele geçirildi.

Polisle uzun süre silahlı çatışmaya giren örgüt üyelerinden biri saat 14.00 sıralarında öldürüldü, diğer massachusetts seo i teslim oldu. Böylece operasyon sona erdi.

Gaziantep Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, öğleden sonra yaptığı açıklamada, operasyonun bittiğini bildirdi.

OPERASYON FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Yılmaz, operasyonlarla ilgili geniş açıklamanın Gaziantep Valiliği tarafından daha sonra yapılacağını söyledi.

Karşıyaka mahallesi Tekel caddesinde yaşanan çatışmada teslim olmayı reddeden ve zaman zaman polise ateş açan 2 kişiden 1'nin teslim olduğu belirtildi.

Bu kişilerin terör örgütü El Kaide'ye bağlı bir gruptan olduğu iddia edildi. Bu kişilerin ayrıca baba-oğul olduğu da öğrenildi.

SAKALLI GENÇ SALDIRDI

Operasyon sürerken bölgeden geçen sakallı, genç biri güvenlik güçlerinin yanına gelerek, "Çatışmanın sona ermesini, arabuluculuk yapmak istiyorum. Kan dökülmesin. Beni olay yerine götürün, onları alıp size teslim edeyim. Emniyet Müdürü'yle görüşmek istiyorum" dedi.

ANA KIZ TESLİM OLDU, BABA OĞUL DİRENDİ Gaziantep’te terör örgütü mensuplarıyla çatışmanın saatlerce sürdü. Evden 1 kadın, 3 kız çocuğuyla birlikte çıkarak polise teslim oldu.

Evde kalan baba ile oğlu ise polisle çatışmaya devam etti. Saat 14.00 sıralarında sona eren çatışmada 1 şüpheli öldü biri teslim oldu.

Kategori : GÜNCEL

Whatsapp İletişim