Kalli takımından utandı

  • Home
  • Kalli takımından utandı
Kalli takımından utandı
Galatasaray Ankara'da buz kesti. Feldkamp faturayı futbolculara kesti. Abone ol

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, takımın oyunundan utanç duyduğunu belirterek, ''Kendimizi büyük gördük ve maçı kaybettik'' dedi.

Fortis Türkiye Kupası grup son maçında Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'a 3-0 yenilen Galatasaray'ın teknik direktörü Feldkamp, maçtan sonra y komşu ülke reklam aptığı açıklamada, kendilerini büyük görerek çıktıkları maçta çok kötü bir futbol oynayarak yenildiklerini söyledi.

Antrenör olarak kadro sıkıntısı yaşadığını belirten Feldkamp, bir sonraki maça da bu oyuncularla çıkacağı için tek tek futbolcuları değerlendirmek istemediğini kaydetti. Transfer süresinin bitmesine bir hafta kala hala transfer yapılacağına inancını koruduğunu belirten Feldkamp, yöneticilerin de bu yönde çalıştığını ifade etti.

Feldkamp, sakat futbolcuların takıma katılmaları halinde de transfere ihtiyacı olduğunu vurguladı. İki kontrataktan gol yediklerini belirten Feldkamp, ''Sahada anlaşmazlıklar oldu. Oyuncularım sanırım dalgındılar'' dedi.

GENÇLERBİRLİĞİ OFTAŞ SPOR CEPHESİ

Gençlerbirliği OFTAŞ Spor Teknik Direktörü Osman Özdemir ise kupada özellikle bu grubu lider bitirmelerinin önemli olduğunu söyledi. 8 takım arasına kalmanın hem kulüp, hem de futbolcular için iyi bir gelişme olduğunu kaydeden Özdemir, ''Grupta gösterdiğimiz performansı çeyrek finalde de göstereceğimize inanıyorum. Haklı bir galibiyet aldık. Oyuncularımı kutluyorum'' diye konuştu.



Kategori : SPOR
Whatsapp İletişim