Aslanı GENÇLER çarptı

  • Home
  • Aslanı GENÇLER çarptı
Aslanı GENÇLER çarptı
Galatasaray tel tel döküldü... İlk yarıda 2 gol yedi, canlanmadı. 3-0 yenildi ama üst tura çıktı.Abone olGalatasaray Türkiye Kupası (D) Grubu'nda Gençlerbirliği OFTAŞ Spor ile karşı karşıya geldi. Tel tel dökülen Galatasaray, ilk yarıda Gençler'den 2 gol yedi.
KALLİ UTANDI!

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, takımın oyunundan utanç duyduğunu belirterek, ''Kendimizi büyük gördük ve maçı kaybettik'' dedi.
İkinci yarıda da canlanma göstermeyen Aslan, bir gol daha yiyince sahadan 3-0 yenik ayrıldı.

Oftaş, G.Saray'ı 3-0 gibi net bir skorla mağlup ederek puanını 9 yaptı. Başkent ekibi bu sonuçla grupta liderliğe yükseldi. G.Saray'da Denizli-Bursa maçının 0-0 bitmesinden dolayı 7 puanla 2. sırada yer alarak üst tura çıkmayı başardı. GENÇLERBİRLİĞİ OFTAŞ GALATASARAY'A ECEL TERLERİ DÖKTÜRDÜ. MAÇIN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN!



Goller: Dk. 23 Serkan, Dk. 45 Sandro (Gençlerbirliği OFTAŞ Spor california seo )
Sarı kartlar: Dk. 21 Olgay (Gençlerbirliği OFTAŞ Spor), Dk. 22 Emre
(Galatasaray)

MAÇTAN DAKİKALAR

8. dakika. G.Saray sağ kanattan Oftaş kalesine Barış Özbek ile etkili gitti. Ceza sahasında topla buluşan genç futbolcu şut pas karışımı bir vuruş yaptı. Kaleci Recep'in müdahale edemediği pozisyonda Ümit Karan'ın önünden son anda araya giren Giray ayak koyarak tehlikeli uzaklaştırdı.
20. dakika. Oftaş'ta Olgay sarı kart gördü.
21. dakika. G.Saray'da rakibini formasından çeken Emre sarı kart gördü.

22. dakika. Oftaş Serkan Atak'ın frikikten attığı müthiş golle G.Saray karşısında öne geçti.
Başkent ekibi rakip ceza sahası dışından serbest atış kazandı. Topun gerisine geçen Serkan Atak harika bir şut çıkarttı. Barajı geçen meşin yuvarlak köşeden ağlara takılırken kaleci Aykut uzanmasına rağmen topu çıkartamadı.

45. dakika. Karşılaşmada ilk yarı için normal süre sona erdi. Hakem uzatma süresi olarak 1 dakika gösterdi.

45+1. dakika. Oftaş 2. golü Sandro ile buldu. Sağdan G.Saray savunmasının arkasına atılan derin pasa hareketlenen Sandro, Aykut ile karşı karşıya kaldığı anda şutunu attı. Meşin yuvarlak 2. kez Sarı-Kırmızılı ekibin ağlarına takıldı.

Oftaş, ilk 45 dakikayı güçlü rakibi G.Saray karşısında 2-0 önde kapattı.

MAÇIN İKİNCİ YARISI

G.Saray'da 2. yarıda Servet oyunda. Kenara alınan isim Mehmet Güven oldu.
51. dakika. G.Saray'da Carrusca yerini Uğur Uçar'a bıraktı.
52. dakika. Oftaş hızlı gelişen atakta Serkan Atak ile 3. gole çok yaklaştı. Ceza sahası önünde boş pozisyonda topla buluşan genç golcü sert vurdu. Üst direğin altından ağlara doğru giden topu kaleci Aykut son anda uzanarak kornere çeldi.

57. dakika. G.Saray sol kanattan gelişen atakta gole yaklaştı. Ceza sahasına atılan ara pasa hareketlenen Ümit Karan topu çıkmadan kontrol etti. Bu futbolcunun çeldiği meşin yuvarlağa Barış çarprazdan sert vurdu. Yerden giden topu Recep iyi kapanarak sektirmeden kontrol etmeyi başardı.

70. dakika. G.Saray gol için daha atak görünsede Oftaş kalesinde istediği etkili pozisyonları bu bölümlerde üretemedi.
77. dakika. Oftaş'ta Petkoviç, İbrahim'in yerine oyuna dahil oldu.
84. dakika. Oftaş'ta Hakan oyuna girdi. Serkan Atak kenara alındı.

88. dakika. Oftaş Sandro ile 3. golü buldu. Tozo savunmanın arkasına harika bir pas attı. Sandro sağ kanattan süratle ceza sahasına girip Aykut'un yanından meşin yuvarlağı ağlara bıraktı.
Oftaş, Sandro ile G.Saray karşısında skoru 3-0 yaptı.

89. dakika. G.Saray'da Barış Özbek sarı kart gördü.

89. dakika. Oftaş'ta Murak Kalkan oyundan çıktı. Giren isim Murat Selvi sahaya dahil olan isim.

90. dakika. Karşılaşmada normal süre sona erdi. Hakem uzatma süresini 3 dakika olarak gösterdi. Uzatmalarda başka gol olmadı.

Kategori : SPOR
Whatsapp İletişim