Şampiyon Avcılar

  • Home
  • Şampiyon Avcılar
Şampiyon Avcılar
Güreş, futbol ve karate takımları, başarıdan başarıya koşuyor.Abone ol

Belediye bünyesine girdikten sonra Başkan Mustafa Değirmenci ile atağa kalkan Güreş, futbol ve karate takımları, başarıdan başarıya koşarak parlayan yıldızın yüz akı oldular.

Avcılar Belediye Spor’a bağlı bayan güreş takımı katıldığı Türkiye Şampiyon ersağ üyelik başvurus asında 14 madalya ile şampiyon olurken, futbol takımı 15 haftada 14 galibiyet aldı. Karate takımı da Kıbrıs’ta katıldığı Dünya 3. Karate şampiyonasında 7 altın madalya aldı.

Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci Kültür’de ve sanatta Avcılar’ın adını tüm Türkiye’ye duyururken sporcularımız ise göğsümüzü kabartmaya devam ediyor.

Kırklareli’nde düzenlenen bayanlar Türkiye güreş şampiyonasında, 4 altın, 6 gümüş ve 4 bronz madalya alarak Türkiye Şampiyonu olan Avcılarspor bayan güreş takımı, milli takıma girmeye hak kazandı. Nur Güdül minikler 48 kiloda, Kübra Yücel gençlerde 72 kiloda, Filiz Çıkrıkçı büyüklerde 48 kiloda ve Seda Karadağ ağır siklette rakiplerini eleyerek altın madalya aldı.
Avcılar’da spor kulüplerine yaptığı desteklerle ön plana çıkan Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci bunun semeresini görmeye başladı. İlk olarak Avcılarspor’u Avcılar Belediyespor olarak bünyesine alan Değirmenci başarıların peşpeşe gelmesiyle büyük bir moral kazandı.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim