İstinyeparkta kış indirimi

  • Home
  • İstinyeparkta kış indirimi
İstinyeparkta kış indirimi
İstinyepark ilkbahar-yaz sezonuna hızlı girdi. İndirime ilgi büyükAbone ol

Seçkin Dünya markalarının bir arada olduğu tek alışveriş merkezi İstinyePark’ta kış sezonu indirimi büyük ilgi gördü. Ellerindeki kışlık stokları hızla tüketen uluslararası markalar, vitrinlerini ilkbahar – yaz sezonu ürünler ile yeniledi. En az indi çok dilli seo rim sezonu kadar, yeni sezona da ilgi yoğun.

23 Ocak 2008, İstanbul; Marka karması ve dünyaca ünlü markaları tek çatı altında toplama özeliğiyle farklılık yaratan İstinyePark’ta dünya markaları, kış sezonu indiriminde beklenen ilgiyle karşılaştı. İndirime girer girmez ellerindeki stokları hızla tüketen mağazalar, 2008 ilkbahar yaz sezonuna da aynı hızla giriş yaptılar.

Zengin mağaza karması ile dünyanın önemli moda merkezlerinde yaşanan alışveriş keyfini Türkiye’ye taşıyan İstinyePark’ta düzenlenen kış indirim günlerinde, özellikle Dolce&Gabbana, Etro, Moschino, Dior, Louis Vuitton, Gucci, Coach, Burberry, Fendi, Yves Saint Laurent, Beymen, Hugo Boss gibi uluslararası markalar büyük ilgi gördü.

İstanbul’un yeni alışveriş ve yaşam merkezi İstinyePark’ta bugünlerde ilkbahar yaz hareketliliği devam ediyor. Modada dünya trendlerini izleyen İstanbulluların, kış sezonu indiriminin ardından ilkbahar yaz sezonu alışverişlerine başladıkları gözleniyor.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim