Fenerin skoru yanıltmasın

  • Home
  • Fenerin skoru yanıltmasın
Fenerin skoru yanıltmasın
Alanyaspor'u 10-3 yenen Fenerbahçe teknik direktörü Zico, konuştu;Abone ol

Fenerbahçe Teknik Direktörü Arthur Zico, Fortis Türkiye Kupası maçında deplasmanda Alanyaspor'u 10-3 yendikleri maçta oyunun hakiminin takımı olduğunu belirterek, “Yarın gazetelere bakanlar bu skoru gördüğünde maçın çok kolay geçtiğini düşünebilirler, ama öyle olmadı” dedi.

SAYGIMIZI ATTIĞIMIZ GOLLERLE GÖSTERDİK
Zico maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, maçtan galibiyet bekle çok dilli seo diklerini, ancak bu kadar farklı bir galibiyet elde edileceğini kendisinin de tahmin edemediğini söyledi. Oyuncularının 90 dakika boyunca çok iyi niyetle mücadele ettiklerini anlatan Zico, şunları söyledi:
“Maçın genelinde oyunun hakimi bizdik. Kendi kalitemizi yakaladık. Rakibimize saygılı davrandık. Saygımızı attığımız gollerle de gösterdik.”

KEZMAN'A ÖVGÜ
Zico, bir gazetecinin, Kezman'ın dört gol attığını hatırlatması üzerine, “Bir süredir sakatlığı vardı. Burada kendisi bir şans buldu. Bu şansı iyi değerlendirdi. Profesyonel futbolcu böyledir. Güzel goller attı. İyi bir performans gösterdi” karşılığını verdi.

'HADDİMİZİ BİLMEMİZ GEREKEN ZAMANLAR OLDU, BUNU YAPMADIK'
TFF 2. Lig 2. Klasman Grubu ekibi Alanyaspor'un teknik direktörü Muharrem Uğur ise takımım ilk yarıda çok istekli ve disiplinli bir oyun ortaya koyduğunu belirterek, şöyle konuştu:

“Futbolcularım ilk yarıda rakipleriyle başa baş mücadele ettiler. Bu yarıda iki golü adeta kendi kalemize atmışcasına, bireysel hatalardan yedik. İkinci yarıda aynı istek oyuncularımda yoktu. Sonuçta büyük takımla oynuyoruz. Biraz haddimizi bilmemiz gereken zamanlar oldu, bunu yapamadık. Doğal olarak büyük takımlar bu tür hataları affetmezler. Bu kadar farklı bir yenilgi yaşattığımız için taraftarlarımızından, yönetim kurulumuzdan ve tüm camiadan özür dilerim. Ancak Fenerbahçe'yi ilçemize getirmiş olduğumuz için de mutluyuz."



Kategori : SPOR
Whatsapp İletişim