Kadıköy, Mumcuyu andı

  • Home
  • Kadıköy, Mumcuyu andı
Kadıköy, Mumcuyu andı
Kadıköy Belediyesi tüm demokrasi şehitlerini anıyor.Abone ol

Kadıköy Belediyesi Gazeteci- yazar Uğur Mumcu'nun katledilişinin 15nci yıldönümünde tüm demokrasi şehitlerini yoğun katılımlı bir gece ile andı.

Demokrasi karşıtı güçler tarafından hain saldırılarla yaşamlar missouri seo ına son verilen başta Kubilay, Milliyet Gazetesi Başyazarı Abdi İpekçi, Onat Kutlar, Prof. Dr. Bahriye Üçok, Ahmet Taner Kışlalı, Necip Hablemitoğlu, Muammer Aksoy, Turan Dursun, Gazeteci Çetin Emeç ve aydınlık yaşamları ile bizlere örnek olan tüm demokrasi şehitleri bir kez daha anıldı.

Kadıköy Belediyesi Adalet ve Demokrasi Şehitleri'ni Anma Haftası kapsamında Kadıköy Belediyesi Caddebostan Kültür Merkezi'nde özel bir gece düzenledi. Anma gecesi, 15 yıl önce evinin önünde hain bir suikast sonucu öldürülen araştırmacı gazeteci Uğur Mumcu'nun hala güncelliğini koruyan "Terör ve Demokrasi" konulu televizyon konuşmasından hazırlanan bir barkovizyonun izlenmesiyle başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasından sonra Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk gece ile ilgili görüşlerini şöyle ifade etti;



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim