Kurtlar Vadisi gerçek olsa!

  • Home
  • Kurtlar Vadisi gerçek olsa!
Kurtlar Vadisi gerçek olsa!
MHP'li vekil bir isteğini dile getirdi. 'Kurtlar Vadisi gerçek olsa' dedi. Çünkü... Abone ol

TBMM Dilekçe Komisyonu üyesi milletvekilleri, bazı televizyon programlarının Türk aile yapısına olumsuz etkileri konusunda eleştirilerini dile getirdi, bazılarını ise övdü.

MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, "Kurtlar Vadisi Irak filmi, ruhumu ve duygularımı okşayan bir film. Keşke o filmdekileri gerçekten yapabilsek" dedi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Alev Dedegil başkanlığında toplanan komisyonda, bazı televizyon kanallarında yayımlanan programların Türk aile yapısına, çocukların ve gençlerin psikolojik gelişimine olumsuz e amazon ads tkileri konusunda yapılan şikayetler sonucunda 22. dönemde hazırlanarak gönderildiği TBMM Başkanlığınca komisyona iade edilen iki ayrı rapor ele alındı.

RTÜK’ün "Akıllı simge" uygulamasını başlattığını, "Medya okur yazar projesinin" hayata geçirildiğini ifade eden Tok, raporda da belirtilen komisyon önerilerinin idareler tarafından yerine getirildiğinden, raporun tekrar TBMM Genel Kuruluna indirilmesine gerek olmadığını bildirdi.

"VATANDAŞLAR EN ÇOK DİZİLERDEN ŞİKAYETÇİ"

AK Parti Bursa Milletvekili Ali Kul, vatandaşların en çok dizilerden şikayetçi olduğunu belirtti.
"Evin hanımının gündüz, erkeğinin de akşam izlediği bir dizi mutlaka var" diyen Kul, dizileri yazan senaristler ve rejisörlere, milletin örf ve adetleri, yaşantısına dikkat edilerek dizilerin çekilmesini içeren bir yazı yazılabileceğini söyledi. Kul, "O kişiler ziyaret edilerek de bu taleplerimiz iletilebilir" dedi.
Dedegil, komisyon olarak, yazılı olarak talepleri bildirme durumları olmadığını, ancak komisyon sözcüsünün ziyaret edebileceğini kaydetti.

MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, bazı radyolardaki yayınlardan şikayetçi oldu. Varlı, "DJ denilen kişiler var bazı radyolarda. TRT ve bazı radyo programlarını tenzih ederek söylüyorum ama bu DJ’ler tam bir facia. Ne hitap etmesini, ne konuşmasını biliyorlar, ağızlarına geleni söylüyorlar, toplumun belli örf ve adetlerini düşünmeden" dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Fatih Öztürk ise RTÜK’ün televizyon yayınları konusunda çok büyük kısıtlamalara gittiğini söyledi.

Tekrar söz alan MHP’li Varlı, "Televizyon yayınlarını hep eleştirdik ama iyi şeyler de yapılıyor" diyerek, "Kurtlar Vadisi Irak" filmini övdü.
Filmi izlediğini belirten Varlı, "Milli duyguları ön plana çıkaran filmler de yapılıyor. Bu film onlardan birisi. Film, benim ruhumu ve duygularımı okşadı. Keşke, o filmdekileri gerçekten yapabilsek diyorum" ifadesini kullandı.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim