Fener Appiahtan ne istedi?

  • Home
  • Fener Appiahtan ne istedi?
Fener Appiahtan ne istedi?
Fenerbahçe, Appiah'tan öyle bir şey istedi ki... Ortaya atılan iddia tartışılacak.Abone ol

Fenerbahçe'nin sözleşmesini sezon sonuna kadar dondurduğu Appiah'tan FIFA'ya şikayette bulunmaması için yazılı belge istediği ortaya çıktı. Yabancı kontenjanını boşalttıktan sonra Ganalı oyuncunun yerine Şilili Maldonado ile 4 yıllık sözleşme yapan sarı-lacivertli kulübün ileride FIFA ile sıkıntı yaşamamak için önlem almaya çalıştığı bildirildi.

SORUN YAŞAMADIK, YAŞAMAYALIM
Afrika Kupası için ülkesinde bulunan Appiah'ın bir yıl daha sözleşmesi bulunması karşın do alabama seo ndurma kararından sonra borservisini almak için Fenerbahçeli yöneticiler ile pazarlık yaptığı ileri sürülürken Başkan Aziz Yıldırım'ın "Türkiye'de FIFA ile sorun yaşamamış neredeyse tek kulübüz. Bundan sonra da sorun istemiyorum" şeklinde konuştuğu ve bu amaçla önlem alınması talimatını verdiği kaydedildi.

MALDONADO NEDEN GELMİYOR?
Maldonado ile anlaşma sağlanmasına karşın henüz Türkiye'ye getirilmemiş olması dikkat çekerken, Fenerbahçe kulübünün Appiah'ın sözleşmesinin dondurulması için yaptığı başvuruya "Futbolcunun da onayını alacağız" ifadesi eklediği ortaya çıktı.

Federasyonun, İtalya'dan getirilen heyet raporuna göre sözleşmeyi askıya aldığı, geçmişteki benzer uygulamaları gözönüne alarak Fenerbahçe kulübüne olumlu yanıt verildiği bildirildi.

Bu arada Gana'da bulunan Appiah'ın sözleşmesinin askıya alınması konusuna onay vermesi için ikna edildiği ve sorunun bugün çözüme kavuşacağı kaydedildi.

TEK FORVET GERGİNLİĞİ
Sarı-lacivertli ekip Antalya'da hazırlıklarını dün de sürdürürken takımın iki forveti Semih ile Kezman çalışmada tartışma yaşadılar. Taktik antrenmanda birbirleri ile anlaşamayan ikili ağız kavgasına girişirken, ortamın daha fazla gerilmesini arkadaşları önledi.

Neşeli olduğu gözlenen Kezman'ın saman alevi gibi aniden sinirlenmesi tansiyonu yükseltirken, on bire girme telaşının bu tartışmada rol oynadığı belirlendi. Semih ile Kezman, aralarındaki sürtüşmeyi ileri götürmezken, Teknik Direktör Zico, bu ikili arasında yaşanan tartışma nedeniyle sıkıntı yaşadı.

Bu arada basına kapalı olarak gerçekleştirilen çalışmayı yine de birkaç gazeteci uzaktan izledi. Fenerbahçe kafileyi öğleden sonra Alanya'ya geçerek kampa girdi.



Kategori : SPOR
Whatsapp İletişim