Ergin Kardeşler aranıyor

  • Home
  • Ergin Kardeşler aranıyor
Ergin Kardeşler aranıyor
Çamur operasyonunda serbest kalan Ergin Kardeşler için yakalama emri çıkartıldıAbone ol

Kamuoyunda “Karagümrük Çetesi” olarak bilinen suç örgütüne yönelik düzenlenen “Çamur” adlı operasyon kapsamında gözaltına alınan ve sevk edildikleri mahkemece serbest bırakılan Nejat Ergin ile Zeynel Ergin hakkında yakalama emri çıkarıldı.

colorado seo Kamuoyunda “Karagümrük Çetesi” olarak bilinen suç örgütüne yönelik düzenlenen “Çamur” adlı operasyon kapsamında gözaltına alınan ve sevk edildikleri mahkemece serbest bırakılan Nejat Ergin ile Zeynel Ergin hakkında yakalama emri çıkarıldı.

Soruşturmayı yürüten İstanbul Cumhuriyet Savcısı Selim Berna Altay, halen cezaevinde tutuklu bulunan Nuri Ergin'in kardeşleri Nejat Ergin, Zeynel Ergin ve Ş.E'in daha önceden gözaltına alınıp tutuklanması talebiyle sevk edildikleri nöbetçi mahkemece serbest bırakılmasına itiraz etti.

Savcının talebini inceleyen İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesi heyeti, Nejat Ergin ile Zeynel Ergin hakkında yakalama emri çıkarılmasına karar verdi. Mahkeme heyeti, Ş.E. hakkında ise savcının yakalama emri çıkarılması yönündeki talebini reddetti.

Soruşturma çerçevesinde gözaltına alınarak Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne gönderilen 15 kişiden Nuri Ergin'in oğlu Nurettin Ergin, Soner Ergin, Hakan Yontar, Can Özdemir, Yasin Açıkgöz ve Fatih Akman tutuklanmıştı.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim