Bahçelievlerde patlama

  • Home
  • Bahçelievlerde patlama
Bahçelievlerde patlama
Bahçelievler'de gaz sıkışması nedeniyle patlama meydan geldi Abone ol

Bahçelievler'de 6 katlı bir binanın ikinci katında gaz sıkışması nedeniyle patlama meydana geldi. Patlamanın etkisiyle ortalık savaş alanına dönerken dairenin bütün duvarları yıkıldı. Patlama anında evde kimsenin olmaması olası bir faciayı önlerken çevredeki çok sayıda bina ve aracı google reklamları n camları kırıldı.

Alınan bilgiye göre, olay Şirinevler Mahallesi Dereyolu Caddesi 3 numarada bulunan Aksu Apartmanının ikinci katında saat 16:15 sularında meydana geldi. Doğalgaz sobasının kullanıldığı dairede, ilk incelemelere göre gaz sıkışmasından patlama meydana geldi. Patlamanın etkisiyle daire ve içindeki eşyalar kullanılamaz hale geldi. Ev halkının evde olmadığı sırada meydana gelen patlamada ölen yada yaralanan olmazken, evin yıkılan duvarları ve cam parçaları ikiyüz metrelik alana dağıldı. Dairenin bütün duvarları yıkılırken eşyalarda etrafa saçıldı.

Patlamanın olduğu binanı alt katında berber dükkanı işleten Şener Çeken, "Bomba patladı zannettik. Ben patlamanın etkisiyle dışarı çıkacağıma içeri gitmeye çalıştım." dedi. Başka bir görgü tanığı ise, patlamanın çok şiddetli olduğunu ve büyük korku yaşadıklarını ifade etti. Olaydan sonra gelen ev sahibi Abdullah Tekden ise gördüğü manzara karşısında şaşırarak "Ucuz atlattık evde kimsenin olmaması olası can kaybını önledi. Yinede şanslıyız. Yapacak birşey yok." diye konuştu.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim