Atasayın Vicenza çıkarması

  • Home
  • Atasayın Vicenza çıkarması
Atasayın Vicenza çıkarması
Atasay Kuyumculuk, Vicenza Fuarı’na Myras Markası ile katılıyor.Abone ol

Sektörde 70.yaşını kutlayan Atasay Kuyumculuk, kuyum sektörünün en önemli fuarlarından Vicenza Fuarı’na Myras Markası ile katılıyor. Yılda üç kez düzenlenen Vicenza Fuarı dünyanın dört bir yanından ağırladığı yüzlerce firmanın, trendler hakkında bilgi edinmesini ve yılın ilk yarısı için satış planlarına uygun siparişlerini vermelerine ve özellikle B2B is bağlantıların yapılmasına olanak seo new york tanıyor.

Atasay Kuyumculuk on seneyi aşkın süredir kesintisiz katıldığı Vicenza Fuarlarında yılda üç kez müşterilerine hazırladığı koleksiyonlarının ilk teşhirini yapma imkânı yakalıyor. Bu yıl Myras Markası ile fuara katılan Atasay Kuyumculuk’un sergilediği ürünler arasında iş ortaklığı yapılan büyük mağaza zincirlerine yönelik ürünlerin yanı sıra, özgün tasarımlar ile oluşturulan özel koleksiyonlar da yer alıyor.

Dönemin figürleri “Altın Taşıyan Nehir Paktolos” Koleksiyonunda

Atasay’ın Yaşayan Anadolu Takıları III Altın Taşıyan Nehri: Paktalos Koleksiyonu ocak ayı başında vitrinlerde yerini alacak. Koleksiyonda Gediz, Menderes havzasında yer alan ve “Altın Taşıyan Nehir” olarak anılan Paktalos Nehrinden esinlenildi. MÖ 6.yy – 4.yy dönemlerinin işlendiği koleksiyonun esin kaynağı olan Paktalos nehri, altın madeni bulunan yataklardan geçip altın parçaları taşıyarak ilerlediği için bu şekilde anılıyor.

Atasay’ın ödüllü tasarım ekibi bu koleksiyon için Ege Bölgesi’nden ilham alarak; Uşak ile İzmir arasında Birgi, Efes, Ödemiş, Manisa civarındaki yerleri inceleyerek 6 aylık bir çalışma sonunda 80 parçadan oluşan bir koleksiyon yarattı. Atasay’ın 7 kişilik profesyonel ödüllü tasarım ekibi geçmişin değerlerini günümüzün bakış açısı ile yorumlarken, Arkeolog Editör Nezih Başgelen’in ve Moda tasarımcısı Özlem Süer’in danışmanlığından faydalandılar.



Kategori : EKONOMİ
Whatsapp İletişim