Sarıyerde yıkım dedikodusu

  • Home
  • Sarıyerde yıkım dedikodusu
Sarıyerde yıkım dedikodusu
Sarıyer Belediye Başkanı Tülün, yıkım dedikodularına cevap verdi.Abone ol

Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde düzenlenen Halk Meclisi Toplantısı’nda mahalleli ile bir araya gelen Sarıyer Belediye Başkanı Yusuf Tülün, yıkım dedikoduları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. “Bu dedikodular göreve geldiğim günden beri devam ediyor. Ama ben yıkacağım söylenilen yerlere park yapıyorum, yol yapıyorum, doğalgaz getiriyorum. Hizmetlerimiz, dedikodulara en iyi cevaptır” diyen Tülün, konuşması sırasında mahalleli tarafından sık sık alkışlandı.

Yoğun bir katılımla gerçekleşen Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Halk Meclisi Toplantısı, Sarıyer Belediye Başkanı Yusuf Tülün’ün h maine seo izmetlerini anlattığı slayt gösterisi ile başladı. Daha sonra toplantıya katılanlara tek tek söz veren Başkan Tülün, mahallelinin sorularını aldı. Birim müdürleri ile birlikte tüm soruları not alan Tülün, hepsinin yakında zamanda çözümü için çalışacağını ifade etti.

“Birlikte yönetip birlikte sorunlara çözüm bulma amacıyla bu toplantıları düzenliyoruz. Herkese açık, herkesin katılabileceği bu toplantıları daha önce Esnaf Bilgilendirme toplantıları olarak düzenliyorduk. Şimdi yine karşılıklı birbirimizi bilgilendirmek, dinlemek ve anlamak için halk meclisleri adı altında bu buluşmalarımıza devam edeceğiz” diyerek konuşmasına başlayan Tülün, “Tüm sorunlarınızı bana söyleyebilirsiniz. Cep telefonum 24 saat açık. Ancak konuşarak ve uzlaşarak çözüme ulaşabiliriz” dedi.

Tülün konuşmasına şöyle devam etti: “ Ben mahallenizin sorunlarını biliyorum. 4 yıldır belediye başkanıyım. 4 yıldır aranızda dedikoduları dolaştırıyorlar. Denizden başlayarak ormana kadar her yer yıkılıyor. Ama ben 4 yıldır yıkılacağı söylenen yerlere asfalt döktüm, park yaptım. Doğalgazın bir kısmını getirdim, bir kısmını da halledeceğiz. Çünkü bir kısım sokaklarda İTÜ buna izin vermiyor. Ama bazı sokaklar var ki onlar şartlı aboneliklerden yararlandırılmak üzere müracaatları bekleniyor. Alabilecek durumda olanlar müracaatta bulunsun. Ardından ben de bu konuyla ilgilenip sonuçlandırmaya çalışacağım. Dolayısıyla bu yıkım dedikoduları, peşkeş çekme iddialarına hiç aldırış etmeyin. Sarıyer’de kentsel dönüşüm adı altında bir çalışma yapılamaz. Mevcut kanunlara göre bu olamaz. İçinizi rahat tutun. Siz burada daha da güzel yaşatmak için çalışıyorum. Hepinizin burada yaşaması için belediye başkanı sorumluluğumu bilerek yoluma devam ediyorum.”

Halk Meclisi Toplantısına; Ak Parti Sarıyer İlçe Başkanı Nurettin Çelik, Sarıyer Belediye Başkanı Yusuf Tülün, Başkan Yardımcıları Mesude Öztürk ve Şems Çakıroğlu, birim müdürleri, Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Mahalle Muhtarı Nurettin Coşkun ile çok sayıda vatandaş katıldı.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim