Necati, Vestel ile anlaştı

  • Home
  • Necati, Vestel ile anlaştı
Necati, Vestel ile anlaştı
Vestel Manisaspor, Necati Ateş ile el sıkıştı. Ama bonserviste sorun var...Abone ol

Koray Avcı ile 1,5 yıllık sözleşme imzalayan yönetim, Ankaraspor'dan ayrılan Necati Ateş ile de parasal konularda anlaşma sağladı. Siyah-Beyazlılar, Galatasaray ile bonservis sorununu çözmeye çalışıyor.

Süper Lig'deki new york seo üç sezonluk macerasında ilk kez düşme hattına inmenin şokunu yaşayan Vestel Manisaspor'un gündeminde transfer var. Holosko'ya karşılık Burak Yılmaz'la birlikte Beşiktaş'tan alınan Koray Avcı'ya dün 1,5 yıllık imza attıran yönetim, Ankaraspor'dan ayrılan Galatasaraylı Necati Ateş ile el sıkıştı. Futbol Şube Sorumlusu Semih Vardarer, "İstediği rakamda indirim yapan Necati ile anlaştık. Galatasaray'la bonservis sorununu çözersek, gelip imza atacak" dedi.

Necati'nin durumunun bir iki gün içinde netlik kazanacağını dile getiren Semih Vardarer, ayrıca iki yabancı futbolcuyla anlaşmak üzere olduklarını belirterek, "Bu oyunculardan birini pazar günkü Denizlispor maçına yetiştirebiliriz. Diğeri önümüzdeki hafta gelecek" şeklinde konuştu. Öte yandan Fortis Türkiye Kupası'nda perşembe günü deplasmanda Adana Demirspor'la karşılaşacak siyah-beyazlı ekip, bu maçı kazanıp çeyrek final vizesini cebine koymanın hesabını yapıyor.



Kategori : SPOR
Whatsapp İletişim