Kuyruk acın ne Hürriyet?

  • Home
  • Kuyruk acın ne Hürriyet?
Kuyruk acın ne Hürriyet?
Vakit, "Doğan'a bunu sordu"... Hürriyet ilk atışı yaptı, Vakit'ten karşı ateş geldi.Abone olHürriyet ile Vakit arasındaki savaş kızıştı. Doğan grubunun amiral gemisinden yaptığı "KİRLİ MANŞET" haberine, Vakit'ten "HADİ ORDAN YALANCI" karşılığı geldi.

Vakit gazetesi Aydın Doğan'ın "iş takipçiliği"ni örtmeye çalıştığını öne sürdü. Haberde Şevket Kazan'ın iddiaları ile ilgil missisippi seo i haberde Aydın Doğan'ın da görüşlerine yer verilerek "örnek bir gazetecilik" yapıldığı savunuldu.

Hürriyet'i "asparagas habercilikle" vuran Vakit, karşı atakta bunu önplana çıkardı. Bugüne kadar Hürriyet'de yayınlanıp da daha sonra "yalan" çıkan haberleri hatırlattı.

HÜRRİYET'İN ATIŞI SÜRÜYOR

Hürriyet gazetesi de Vakit'e yönelik savaşına devam ediyor. Bugün de sürmanşetten konuya yer verildi ve bu kez Şevket Kazan'ın, Vakit'te yayınlanan haberle ilgili tekzipi yayınlandı. Kazan, Vakit'de yayınlanan haberdeki "ahlaksız teklif" gibi ifadelerin kendisine ait olmadığını söyledi.

"BENİ NASIL KANDIRDILAR" başlığı ile verilen haberde Şevket Kazan, "Arayıp bu yazının yayınlanmasına asla müsaade etmeyeceğimi, çünkü sözlerimin tahrif edildiğini, çarpıtıldığını söyledim. Vaziyeti kurtarmak için bu defa bana yalvarmaya ve yazının orasını burasını düzeltelim demeye başladılar" dedi.

Hürriyet'in bu konuda attığı ikinci sürmanşet Aydın Doğan'ın Vakit ile büyük bir savaşa giriştiğinin göstergesi olarak yorumlandı. Vakit gazesinin de karşı savaş açması ile bu savaşın bir hayli çetin geçeceği ortaya çıktı.


Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim