Bahçeli sert konuştu

  • Home
  • Bahçeli sert konuştu
Bahçeli sert konuştu
Bahçeli türban önerisini netleştirdi. MHP'yi eleştirenlere de tepki gösterdi.Abone olMHP lideri Devlet Bahçeli, AK Parti'nin koltuk değneği yakıştırması yapanları ucuz piyon olmakla suçladı.

Partisinin grup toplantısında konuşan Bahçeli, önerdikleri türban teklifinin sadece üniversiteleri kapsadığını söyledi.

İşte Bahçeli'nin gruptaki konuşmasından bazı önemli satır başları:

Sorunun çözüm yeri Meclis'tir. Türban sorunu kanayan bir yara olmaktan çıkmalıdır. Milletle devleti karşı karşıya getirmeyecek adil ve hakkaniyetli bir çözüm olmalıdır. Somut önerisi şudur. Toplusal uzlaşmanın eşitlik ilkesi öngörülmüştür. Kamu ebay seo görevi yapanlar kılık kıyafet düzenlemesine uyacaktır.

TÜRBAN ÜNİVERSİTELERDE GEÇERLİ OLSUN

Yüksek öğrenim dışındaki mevcut uygulama etkilenmeyecek aynen devam edecektir. Lise ve ilkokullarda bir değişiklik olmayacaktır. Samimiyetimizden kimse kuşku duymamalıdır. MHP sorunun çözümü meclise geldiğinde 70 milletvekili ile orada olacaktır.

TÜRK MİLLİYETÇİLİĞİNE DÜŞMANLAR

Bu bakımdan şerefli siyasi geçmişinde ve geleneğinde hiçbir kırılma olmayan;
milli ve manevi değerleri istismar şaibesi bulunmayan MHP'nin, AKP'nin koltuk değneği olduğunu söyleyebilmek, bir cehaletin ve siyasi hesabın ürünü değilse, olsa olsa tedavi kabul etmez Türk Milliyetçiliği düşmanlığıyla izah edilebilecek bir hezeyandır.

Milliyetçi Hareket'in siyasi duruşu hakkında, 'Sapla samanı karıştırarak'
yorum yapanların bu gerçekleri çok iyi anlamaları, kendileri açısından ahlaki bir vecibe olarak görülmelidir.''

AKP'nin can simidi olduğunu söyleyenlere türklüğe hakareti serbest bırakan, terör konusunda K. Irak'ta, Kıbrıs'ta, AB'nin dayatmalarına karşı çıkılmasında MHP'nin nasıl karşı çıktığını hatırlamalarını kendilerinin nasıl ucuz bir piyon olduklarını düşünmelerini isterim.

MHP BEDEL ÖDEMEYE HAZIR

Milli ve manevi değerlerin bir siyasi çekişme alanı olarak kalmasında
çıkarı olan istismar ve gerilim politikaları, toplumsal huzuru dinamitlemekte ve kurumlararası gerginlikleri ağırlaştırarak siyasetin alanını daraltmakta ve
toplumsal sorunları çözme kabiliyetini ve imkanlarını zayıflatmaktadır.

Bu durumun Türkiye'nin ufkunu karartacak bir kaos ortamına davetiye
çıkaracağını herkes kabul etmelidir. Türkiye'nin ve Türk milletinin geleceğini her mülahazanın üstünde tutan MHP, Türkiye Cumhuriyeti devletini kuruluş ilkeleri, siyasi yapısı, milli ve manevi değerleriyle sonsuza kadar yaşatmaya ve bu uğurda gerekiyorsa her bedeli seve seve ödemeye hazır ve kararlıdır.

Kategori : POLİTİKA
Whatsapp İletişim