Doktora silahlı tehdit

  • Home
  • Doktora silahlı tehdit
Doktora silahlı tehdit
Üniversite hastanesinde bir hasta yakınının doktora silah çektiği iddia edildi..Abone ol

İzmir'de, Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi gören bir hastanın yakını işadamının, tartıştığı doktoru silahla tehdit ettiği iddia edildi.

Sözkonusu işadamı polis tarafından gözaltına alındı.
DEÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Farmakoloji Ana Bilim Da Metın2 lı'nda görevli Dr. Emre Tahberer, tedavi için gelen B.K. adlı hastaya 'bilgilendirme onay formu'nu imzalatmak istedi. İddialara göre B.K., tedavi sırasında yapılacak işlemler konusunda hastanın bilgilendirildiğinin onaylanması için imzalanması gereken formu imzalamadı. Dr. Tahberer, daha sonra formu B.K.'nın yanında bulunan ağabeyi İ.H.K.'ya imzalatmak istedi.

Bu sırada formun imzalanmasıyla ilgili ikili arasında tartışma çıktı. Hasta yakını İ.H.K.'nın bu sırada doktora saldırdığı ve yumrukladığı, doktorun da kendini savunmak için karşılık vermesi üzerine belindeki silahı çıkarıp doktorun kafasına dayadığı iddia edildi.

Hastanenin özel güvenlik görevlileri tarafından etkisiz hale getirilen İ.H.K, hastaneye çağrılan polis ekibine teslim edildi. Gözaltına alınan ve işadamı olduğu öğrenilen İ.H.K'nın, polise verdiği ifadede, doktorun kendisine küfür etmesi üzerine kavganın başladığını, kavga sırasında belindeki silahı doktora gösterdiğini ve başına dayamadığını ileri sürdüğü belirtildi.

Balçova İlçe Emniyet Müdürlüğünde gözaltında tutulan İ.H.K'nın yarın adliyeye sevk edileceği bildirildi.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim