Türk işadamına saldırı

  • Home
  • Türk işadamına saldırı
Türk işadamına saldırı
Moskova'da bir Türk vatandaşı uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralandıAbone ol

Rusya'nın başkenti Moskova'da bir Türk vatandaşı uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralanırken, olay yerinden aracıyla kaçmaya çalışan saldırgan, buz tutmuş yolda kontrolünü kaybederek elektrik direğine çarptı.

Rus yerel seo nasıl yapılır İnterfaks haber ajansı, hafta sonunda adı açıklanmayan bir Türk vatandaşının yolda çevirdiği taksiye bindiğini, Türk vatandaşını soymak isteyen taksi şoförünün önce yumrukla saldırdığını ardından da silahla ateş ettiğini duyurdu.

Moskova'nın 2'nci Danskoy Proezd sokağında arabaya binen 26 yaşındaki Türk vatandaşı açılan ateş sonucu boğazından yaralanırken, yaraladığı Türk vatandaşını arabadan dışarı atan saldırgan şoförün içinde bin dolar ve bilgisayar bulunan çantayla olay yerinden hızla uzaklaştığı kaydedildi.

Olay yerinden hızla uzaklaşan sürücü bir süre sonra yoldaki buzlanma nedeniyle otomobilinin kontrolünü kaybederek, yol kenarındaki bir elektrik direğine çarptı. Polis kısa sürede olay yerine gelirken, şoförü çaldığı çantayla gözaltına aldı. Hastaneye kaldırılan Moskova'daki bir kuru temizleme şirketinin müdürü olan Türk vatandaşının hayati tehlikeyi atlattığı kaydedildi.



Kategori : DÜNYA
Whatsapp İletişim