Fenerde -10 korkusu

  • Home
  • Fenerde -10 korkusu
Fenerde -10 korkusu
Fenerbahçe'de, Sivasspor maçı için soğuk hava alarmı verildi.Abone ol

Süper Lig mücadelesinde Gaziantepspor'u 5-0 ile geçen Fenerbahçe'de, hafta sonu deplasmanda oynanacak Sivasspor maçı için soğuk hava alarmı verildi.

Çarşamba günü Alanyaspor ile kupa mücadelesine çıkacak Fenerb ispanyolca seo ahçe, bu maç öncesi hazırlıklarını Antalya'da sürdürüyor. Alanyaspor maçının ardından Cumartesi gününe kadar hazırlıklarını Antalya'da sürdürecek olan sarı lacivertliler, Cumartesi günü özel uçakla Sivas'a geçecek ve Pazar günü karşılaşmaya çıkacak. Ancak Antalya'da 17 derecede hazırlıklarını sürdüren sarı lacivertlileri Sivas'ta -10 derecelik bir hava bekliyor. Bunu dikkate alan Fenerbahçe Sağlık Heyeti, hazırlıklarına şimdiden başladı.

SOĞUK HAVA İÇİN ÖZEL HAZIRLIK

Tüm futbolcular için formalarının altına giyecekleri içlikler ile kulaklıkları hazırlayan sağlık heyeti ayrıca futbolcuların çene, kulak, burun gibi uç bölgelerini koruyacak özel kremleri de hazırladılar. Maç öncesi futbolculara sürülecek bu kremler, futbolcuların uç bölgelerini soğuktan koruyacak. Ayrıca futbolculara alınan içliklerin terleten özellikte olmasına dikkat edildi.



Kategori : SPOR
Whatsapp İletişim