Emlakçıya fuhuş baskını

  • Home
  • Emlakçıya fuhuş baskını
Emlakçıya fuhuş baskını
Muğla'da emlakçıya baskın! Fuhuşa zorladıkları kadınları gizli bölmede saklamışlar.Abone ol

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde, önceki gün 6 Gürcistanlı kadını fuhuş yapmaya zorladıkları gerekçesiyle yakalanan 1'i Gürcistanlı kadın, 5 kişinin polis baskını ihtimaline karşı kadınları banyodaki çamaşır makinesinin arkasındaki gizli bölümde sakladıkları anlaşıldı.

Bir emlak ofisinden girilen 3 katlı fuhuş evinde kadınların kilitlendiği odaların pencerelerine dem florida seo ir parmaklık takıldığı, kaçmalarını engellemek için kadın satıcılarının bahçede köpek beslediği belirlendi.

Muğla Emniyet Müdürlüğü ile Fethiye Emniyet Müdürlüğü önceki gün bir operasyon düzenleyerek zorla fuhuş yaptırılan Gürcistanlı Nino T. (26), Mata K. (46), Khristina M.(38), Natalia K. (43), Ketevan G. (42), ve Neli A.'yı (47) kurtardı. Kadınları fuhuşa zorladıkları iddia edilen aralarında Gürcistanlı kadın 30 yaşındaki Lia K.'nın da bulunduğu 5 kişi de yakalanmıştı. Muğla Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulandıktan sonra Fethiye'ye getirilerek adliyeye sevk edilen zanlıların, çocuk bakıcılığı ve garsonluk yaptırma vaadiyle kandırarak Türkiye'ye getirdikleri kadınların pasaportlarına el koyduğu belirlendi.

Polislerin baskın yaptığı Foça Mahallesi'ndeki fuhuş evinde karşılaştığı manzaralar da gerilim filmlerini aratmayacak türdeydi. Kadınların zorla tutulduğu 3 katlı binaya zemin kattakı Günana Emlak Ofisi'nden giren polisler, ofisin arka tarafından üst katlara gizli bir merdivenden çıktı. Evin her odasının pencerelerinin demir parmaklıklı olduğunu belirleyen polisler fuhuşa zorlanan kadınları ortalıkta göremedi. Evi karış karış arayan polisler 6 kadını banyodaki çamaşır makinesinin arkasına gizlenmiş bir delikten geçilen gizli bölmede buldu. Kadın tacirlerinin, fuhuşa zorladıkları kadınların kaçmasını önlemek için bahçede yırtıcı köpekler beslediği de anlaşıldı.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim