Kadın alınır satılır

  • Home
  • Kadın alınır satılır
Kadın alınır satılır
Kadın tacirlerinin son mekanı Emlak ofisi. Polis Muğla'da operasyon düzenledi. Abone ol

Muğla Emniyet Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda, ''emlak ofisi'' görünümündeki bir iş yerinde fuhuş yaptırıldığı iddiasıyla 6'sı yabancı uyruklu kadın olmak üzere 11 kişi gözaltına alındı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, amazon ads Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, ''Gece Kondu'' adıyla Fethiye'nin Foça Mahallesi'ndeki bir iş yerine operasyon düzenledi.

''Emlak ofisi'' görünümündeki iş yeri önünün kameralarla izlendiğini tespit eden ekipler, binanın arkasındaki gizli bir bölmeye ait girişin, çamaşır makinesi ile kapatıldığını fark etti. Gizli bölümde yabancı uyruklu kadınlara zorla fuhuş yaptırıldığını belirleyen ekipler, bu bölümdeki pencerelerin, kadınların kaçışını önlemek amacıyla demir parmaklıklarla kapatıldığını tespit etti.

Operasyonda, ''Örgüt faaliyeti çerçevesinde fuhuş amacıyla ülkeye insan soktukları, insan ticareti yaptıkları ve fuhşa aracılık ederek, yer temin ettikleri'' iddiasıyla M.G, H.K, L.K, A.T. ve Ö.U. ile 6 yabancı uyruklu kadın gözaltına alındı.

Zanlıların emniyetteki ifade işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edileceği, zorla fuhuş yaptırıldığı iddia edilen yabancı uyruklu 6 kadının ise sınır dışı edileceği öğrenildi.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim