Maç çığırından çıktı

  • Home
  • Maç çığırından çıktı
Maç çığırından çıktı
Son zamanların en sert müsabakasıydı. Hakem Yıldırım, otoritesini kuramadı.Abone ol

Oyunun kontrolünü kaçırdı. Acemi bir görüntüdeydi. 12. kural ve disiplin uygulamalarında standartı tutturamayınca maç futboldan çok güreş ve boksa döndü.

Karşılaşmanın sonucunu belirleyen gol öncesi Servet arka arkaya iki kere Tum'a faul yaptı. Pozisyonun devamı maçın tek golü old otel reklam u.

Tum'un, Hakan Balta'ya arkadan yaptığı sakatlayıcı ciddi faulün karşılığı kırmızı olmalıydı. Uzatma dakikalarında köşe bayrağı dibinde Mehmet Güven'in aleyhine faulü verebilse oyun alanı ringe dönmezdi. Mustafa Sarp da maç bittikten sonra atılmazdı.

Futbolcular arasında yaşanan kavgalar ise maça damga vurdu. İlk yarıda İsmail Güldüren ile Hakan arasında sert tartışmalar yaşandı. Dişi kırılan ve kusmaya başlayan Güldüren devre arasında hastaneye kaldırıldı. Bir pozisyonda da Arda ile Egemen'in mücadelesi, pozisyona Uğur'un da dahil olmasıyla adeta 'güreş'e dönüştü. Uğur'un suratını iten Egemen sarı kart gördü.

+94'TE MEYDAN SAVAŞI
En büyük olay ise maçın uzatma dakikalarında yaşandı. Hakem, önce Mehmet Güven'e yapılan faule "Devam" dedi. Ardından Barış'ın faulü sonrasında Vega, G.Saraylı oyuncuya fotoğraftaki gibi müdahale etti. Nonda, Sabri'yi de iten Vega'ya doğru uçarak bir hamle yaptı ama ıskaladı. Yıldırım'ın olayları sadece izlemesi gerginliği artırdı. Öte yandan 10. dakikada Egemen ceza alanında topa eliyle müdahale etti. G.Saraylılar penaltı bekledi ama oyun devam etti.



Kategori : SPOR
Whatsapp İletişim