Rakipler bizi strese soktu

  • Home
  • Rakipler bizi strese soktu
Rakipler bizi strese soktu
Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, strese girdiklerini söylediAbone ol

Turkcell Süper Lig'in 19. haftasının son maçında Galatasaray, kendi sahasında Bursaspor'u 1-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, 1-0 kazandıkları Bursaspor maçından sonra yaptığı açıklamada, zor da olsa 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Maça büyük baskı altın texas seo da çıktıklarını; Sivasspor, Beşiktaş, Fenerbahçe'nin maçlarını kazanmasının kendilerini strese soktuğunu belirten Feldkamp, ''Yarıştaki rakiplerimizin kazanması bizi strese soktu ve bunun gerginliğini de maçta yaşadık. Orta sahada tecrübeli topu tutabilen, yavaşlatan ve gerektiğinde hızlandıran tecrübeli bir oyuncuya ihtiyacımız olduğunu gördük. Beraberlik düşüncemizin olması mümkün değil, kazanmak için oynadık. İyi bir futbol ortaya koymadık, buna rağmen kazandığımız için çok mutluyum.'' dedi.

Bursasporlu Ömer'le bir diyaloğunun olduğunu da belirten ve basın mensupları sormadan cevap veren Feldkamp, ''Volkan tac atacaktı ve hakeme de itiraz edecekti; ben de bırak zaten atılacak dedim. O da Almanca biliyormuş, 'zaten benim maksadım da oydu' demesi beni de şaşırttı. Almanya'da kural böyle değil. Kupadaki kartlar kupayı, ligdekiler ise ligi etkiliyor. Burada böyle olması da ilginç.'' diye konuştu.

Feldkamp, sakatlıklarla ilgili olarak yaptığı açıklamada ise, ''Bu soruyu aslında doktora sorsanız daha iyi olur. Bildiğim kadarıyla Servet'in diline bir dikiş atılacağı söylendi. Hakan Balta ayağını burktu ve üzerine basamıyor. Bütün buna rağmen çarşamba günü oynamak zorunluluğumuz var. Fortis Türkiye Kupası'nda çok zor bir maç bizi bekliyor.'' dedi.



Kategori : SPOR
Whatsapp İletişim