Cimboma transfer müjdesi

  • Home
  • Cimboma transfer müjdesi
Cimboma transfer müjdesi
Galatasaray Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin, transfer müjdesi verdiAbone ol

Galatasaray Kulübü Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin, Bursaspor karşısında aldıkları 3 puanın çok önemli olduğunu söyledi.

Adnan Sezgin maçtan sonra yaptığı değerlendirmede, temposu yüksek zor bir maç oynadıklarını ifade ederek, “İlk devre iyiydik ancak ikinci devre aynı futbolu sergileyemed sağlık sektörü seo ik. Fakat mücadele açısından memnunum. Tüm futbolcularımız bu işi ne kadar istediklerini mücadelenin tamamında gösterdi. Hepsini kutluyorum. Böyle maçları kazanmak çok önemli” diye konuştu.

Transfer çalışmaları konusunda ise Sezgin, düşündükleri isimlerle görüşmelerinin sürdüğünü, Basinas'ın da bu isimlerden birisi olduğunu kaydederek, “Görüşmelerimiz devam ediyor. Zaten önümüzde az bir süre kaldı. Transferimizi kısa sürede takıma dahil etmek istiyoruz. Umarız kısa zamanda da bunu gerçekleştiririz” dedi.

Sezgin, “Birden fazla transfer olabilir mi?” şeklindeki soruya, “Olabilir” yanıtını verdi.

Bu arada, Bursaspor Kulübü İkinci Başkanı Osman Çelik yaptığı açıklamada, maçta futbolcularının agresif olmalarına anlam veremediğini ifade etti.

Maçın son dakikalarında gördüğü ikinci sarı kartın ardından kırmızı kartla oyun dışında kalan Bursasporlu futbolcu Ömer Erdoğan, ilk sarı kartıyla ligde toplamda 4'e ulaşarak cezalı duruma düştüğünü, hafta içi yapacakları kupa maçında cezalı duruma düşüp, hafta sonu lig maçında oynayabilmek için taktik gereği ikinci sarı kartını ve ardından kırmızı kartı gördüğünü bildirdi.



Kategori : SPOR
Whatsapp İletişim