Nonda krallığa koşuyor

  • Home
  • Nonda krallığa koşuyor
Nonda krallığa koşuyor
Galatasaraylı futbolcu Nonda, gol krallığı yarışındaki iddiasını da sürdürdü. Abone ol

Turkcell Süper Lig'de Galatasaray'ın deplasmanda Çaykur Rizespor'u 5-2 mağlup ettiği karşılaşmada 3 gol birden atan sarı-kırmızılı futbolcu Nonda, Bursaspor maçını da boş geçmedi.
Ligde daha önce oynanan karşılaşmalarda 9 golü bulunan Nonda, Bursaspor'a da 1 gol atarak gol sayısını 10'a çıkardı.

Galatasaraylı futbolcu, gol krallığı yarışındaki iddiasını da sürdürdü.

Karşılaşmanın ilk yarıs google reklamı nasıl verilir ında iki takım futbolcuları arasında, girilen ikili mücadelelerde zaman zaman gerginlikler yaşandı.

Bir pozisyonda Uğur ile Egemen yerde adeta güreş yaparken, futbolcular arasında itiş kakış meydana geldi.

İlk yarıda Hakan Şükür ile İsmail Güldüren de saha içinde birbirleriyle sürekli olarak yakın temasa girerken, gergin şekilde mücadele ettiler.

Maçın uzatma dakikalarında oyundaki gerginlik had safhaya ulaştı. Barış'ın rakip ceza sahası yakınında yaptığı bir faul sonrasında iki takım oyuncuları birbirine girdi. Bursaspor kalecisi Vega da olaya karışarak, kendisinin üzerine gelen Sabri'yi itti.

Hakem tüm olayları takip edip Vega ile Barış'a sarı kart gösterdi. Bursaspor'da Ömer Erdoğan ve maçtan sonra Mustafa 2. sarı kartın ardından kırmızı kart gördüler.

Karşılaşmanın 73. dakikasında Hakan Balta sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı.

Karşılaşmada her iki takım da sert futbol ortaya koyarken, maçta sık sık sakatlıklar yaşandı.

Oyunun yaşanan sakatlıklar nedeniyle sık sık durması, maçın kalitesinin de düşmesine neden oldu.

Galatasaraylı taraftarlar, maçın son dakikalarında kırmızı kart gören eski oyuncuları Ömer Erdoğan'a yabancı madde yağdırdılar.

Uzatma dakikalarında yaşanan olaylardan sonra da Bursasporlu taraftarlar bulundukları tribünün koltuklarını kırarak sahaya attılar.

Galatasaraylı taraftarlarla, Bursasporlu taraftarlar maçtan sonra da tribünleri terketmeyerek birbirlerine küfür ettiler.



Kategori : SPOR
Whatsapp İletişim