Su şakası faciayla bitti

  • Home
  • Su şakası faciayla bitti
Su şakası faciayla bitti
Hemzemin geçitte birbirlerine "su şakası" yapan iki arkadaştan biri, tren altında kaldıAbone ol

Tren hemzemin geçitte birbirlerine "su şakası" yapan iki arkadaştan biri, bariyerler kapatılmasına rağmen raylara fırlayınca gelen yük treninin altında kalarak, feci şekilde can verdi.

Ankara Atatürk Orman Çiftliği hemzemin geçidinde bugün akşam saatlerinde meydana gelen kazada bir ki airbnb reklam şi hayatını kaybetti. Görgü tanıklarının ifadesine göre olay şöyle gelişti: Hemzemin geçidin bariyerlerini indiren görevlinin bulunduğu kulübeye gelen halk otobüsü sahibi Turgut D., arkadaşı Fatih ve bariyer görevlisi Mehmet Sanav birlikte yemek yedi.

Yemekten sonra Turgut D., soyadı henüz belirlenemeyen Fatih isimli arkadaşı ile birbirlerine "su şakası" yapmaya başladılar. Bu sırada, yük treninin geldiği bilgisini alan görevli Mehmet Sanav, bariyerleri indirerek, hemzemin geçidi araç trafiğine kapatmak istedi.

Bariyerler indiği anda, arkadaşının attığı sudan kaçmak isteyen Fatih isimli şahıs raylara atladı. Bu sırada hızla gelen, Gazi Beyzami Keskin'in idaresindeki 24801 sefer sayılı yük treni, Fatih isimli şahsa çarparak 25 metre kadar sürükledi. Şahıs trenin altında kalarak parçalanırken, arkadaşı Turgut D. olay yerinden kaçtı. Tren ise biraz ileride durdu.

Olaya şahit olan görevli Mehmet Sanav şoka girdi. Bir süre konuşamayan görevli için 112 Hızır Acil Servisi'nden yardım istendi. Olay yerine gelen ambulansa bindirilen Mehmet Sanav'a sakinleştirici iğne yapıldıktan sonra, ifadesine başvurulmak üzere karakola götürüldü.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim