Yoksulluk kurbanı oldular

  • Home
  • Yoksulluk kurbanı oldular
Yoksulluk kurbanı oldular
Felçli anne ve üç çocuğu yoksulluk kurbanı oldu.Abone ol

Samsun'da sobalarına boru alacak paraları olmayan felçli anne ve 3 çocuğu, tepside fındık kabuğu yakarak ısınmaya çalıştı.

Karbonmonoksitten zehirlenerek ölen anne ve çocuklarının cesetleri 5 gün sonra bulundu.

İnönü İlköğretim Okulu 4. sınıf öğrencisi Burcu Dönmez (11) ailesine, aynı mahallede oturan arkadaşı google reklamları Yeşim Uygun'un geçen hafta okula gelmediğini söyledi. Aile, durumdan şüphelenerek, olayı öğrencinin yakınlarına ve polise bildirdi.

Uygun ailesinin Gazi Mahallesi'ndeki evlerine çilingir yardımıyla giren polis, vücudunun sol yanı felçli olan anne Fatma Uygun (46) ile çocukları Umut (15), Uğur (13) ve Yeşim'in (8) çürümeye başlamış cesetleriyle karşılaştı. Odada bulunan boruları olmayan sobada karton ve fındık kabuğu yakıp, bunların közlerini tepsiye çıkararak ısınmaya çalıştıkları belirlenen anne ve çocuklarının karbonmonoksit gazından zehirlendikleri ortaya çıktı. Asayiş Şube Müdürü Ramazan Erdoğan, "Sobanın boruları yok. Bu cehaletten başka bir şey değil. Karton yakıp köz haline getirdikleri fındık kabuklarını tepsiye koyup ısınıyorlarmış" dedi.

Baba sinir krizi geçirdi Köy köy dolaşarak züccaciye malzemesi satan Aydın Uygun (38), olayı öğrenip evine geldiğinde sinir krizleri geçirdi. Belindeki sakatlık nedeniyle ellerinin üzerinde yürüyebilen Aydın Uygun'u komşuları sakinleştirmeye çalıştı. AKP Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir ve Milli Eğitim Müdürü Nevzat İspirli de olay yerine gelip yetkililerden bilgi aldı.

Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim