İnönüde ilginç protesto

  • Home
  • İnönüde ilginç protesto
İnönüde ilginç protesto
Beşiktaş yönetimi, Kasımpaşa maçı öncesi şeref tribününde protesto eylemi yaptıAbone ol

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Turkcell Süper Lig'de yaptıkları Kasımpaşa maçına hücum ağırlıklı bir kadro çıkardı.

Siyah-beyazlılarda, hücum oyuncuları Bobo, Nobre ve Holosko, Kasımpaşa maçında birlikte ilk 11'de forma giydi. Holosko sağ kanatta oynarken, Bobo ve Nobre forvette görev aldı. Delgado ise bu ikilinin arkasında oynadı.

3'LÜ SAVUNMA

Sağlam, cezalar ve sakatlıklar nedeniyle sisteminde değişiklik yaptı. Kart cezalıları Baki ve Ali Tandoğan'ın yokluğunda savunmayı 3'lü olarak kuran Sağlam, bu bölgede İbrahim Kaş, İbrahim Toraman ve İbrahim Üzülmez seo hack 'i oynattı. Serdar Özkan ve Cisse, savunmanın önünde önlibero olarak görev yaptı.

PAF TAKIMDAN 4 OYUNCU

Siyah-beyazlılarda, sakatlıklar ve cezaların çokluğu nedeniyle, Ertuğrul Sağlam maç kadrosuna genelde PAF takımında forma giyen 4 oyuncuyu da dahil etti. Batuhan Karadeniz, Aydın Karabulut, Bülent Uzun ve Ethem Yılmaz, 18 kişilik maç kadrosunda yer aldılar.

BEŞİKTAŞ'IN KEÇECİ PROTESTOSU

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ve siyah-beyazlı kulübün yöneticileri, maçı izlemeye gelen Futbol Federasyonu Başkanvekili Affan Keçeci nedeniyle protokol tribününde oturmadı.

Keçeci'yi protesto amacıyla Yıldırım Demirören ve siyah-beyazlı kulübün yöneticileri karşılaşmayı protokol tribünü yerine, protokol ile basın tribünü arasındaki bölümde izledi. Kasımpaşa Kulübü Başkanı Hasan Hilmi Öksüz ve Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz de Yıldırım Demirören'in yanında oturdu. Affan Keçeci ise protokol tribününde tek başına oturarak karşılaşmayı izledi.

33 GÜN SONRA TARAFTARIYLA BULUŞTU

Siyah-beyazlılar, Kasımpaşa ile yaptıkları Turkcell Süper Lig 19. hafta maçıyla, tam 33 gün aradan sonra taraftarlarıyla buluştu. ''Kara Kartallar'' en son 16 Aralık'ta Ankaragücü'nü 3-1 yendiği lig maçında taraftarlarının önünü çıkmış, Fortis Türkiye Kupası'ndaki Ankaraspor maçı ise seyircisiz oynanmıştı.

HOLOSKO, TARAFTARLARIN ÖNÜNDE

Beşiktaş'ın, devre arasında renklerine kattığı yeni transferi Filip Holosko, siyah-beyazlı formayla ilk kez İstanbul seyircisi önünde maça çıktı. Slovak futbolcu, yeni takımının Fortis Türkiye Kupası'nda cezası nedeniyle Dolmabahçe'de seyircisiz yaptığı Ankaraspor maçında oynayıp, bir de gol atmıştı. Bu arada bugün 24 yaşına giren Holosko'nun doğum günü BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde kutlandı.

Öte yandan PAF Ligi'nde Beşiktaş ile Kasımpaşa arasındaki karşılaşma 2-2 berabere sonuçlandı. Karşılaşmayı 20 bine yakın sporsever izlerken, 200'e yakın Kasımpaşa taraftarı da kendilerine ayrılan eski açık tribünden takımlarını destekledi.



Kategori : SPOR
Whatsapp İletişim