Yanaldan yalanlama

  • Home
  • Yanaldan yalanlama
Yanaldan yalanlama
Teknik Direktör Yanal, Trabzonspor'da mutsuz olduğu haberlerini yalanladı..Abone ol

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Trabzonspor'da rahatsızlıklar yaşadığı yönünde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Yanal, kulübün internet sitesinde yaptığı açıklamada, son günlerde medyada bir takım rahatsızlıklar yaşadığı yönünde haberler çıktığını bel turist tanıtım irterek, “Bunların gerçekle ilgisi yok. Ortaya çıkarmaya çalıştığım yapıyı anlatıyorum. Böyle düşünen bir insan işini yarım bırakmaz. Bizim hedeflerimiz, ideallerimiz, yapmak istediklerimiz var. Bunları bir çırpıda silip atamayız. Bu işler bu kadar ucuz değil” dedi.
Transfer çalışmalarıyla ilgili görüşlerini de açıklayan Yanal, şöyle devam etti:

“Transfer zor ve uzun soluklu bir çalışma süreci istiyor. Hiçbir zaman transfer yapmak için transfer yapmaya talip olmadık. Bu konuda hata yapmak istemiyoruz. Bunu bir bahane olarak da söylemiyoruz. Ancak özellikle ara dönemlerde hassas davranmamız gerektiğinin bilincindeyiz.”

Tarz olarak hedefinin hafızalarda kalacak, ezberlenecek bir takım oluşturmak olduğunu ifade eden Yanal, şunları kaydetti:
“Kariyerim incelendiğinde birçok takımda çok sayıda genç oyuncuya şans vermiş ve onları futbola kazandırmış bir teknik adam olduğum açıkça görülmektedir. Şimdi burada da yeni oyuncular üretmeye çalışacağız. Altyapımızda varsa oradan, yoksa dışarıdan katılımlarla bunu başaracağız. Zaten uygulamalarımız bu yola girdiğimizin göstergesidir.”



Kategori : SPOR
Whatsapp İletişim