Huzurevinde şüpheli ölüm

  • Home
  • Huzurevinde şüpheli ölüm
Huzurevinde şüpheli ölüm
Bir huzurevin bahçesinde ceset bulundu. Battaniyelere sarılı ceset binada gizlenmek istendi... Abone ol

Ümraniye’de ruhsatsız olarak faaliyet gösteren bir huzurevinde, 80 yaşındaki bir kadın ölü bulundu.

Namık Kemal Mahallesi Talat Paşa Caddesi Akat Sokak 15 numarada bulunan apartmanın 5. katındaki daireyi huzur evi olarak kullandıkları öne sürülen kişilerin, evin bahçesinde ölü olarak yatan bir kadını new jersey seo , battaniyeye sararak yukarı çıkardıklarına ilişkin polise ihbarda bulunuldu. Olay yerine gelen polis ekiplerinin dairede yaptığı incelemede, Havva Ak (80) ölü olarak bulundu.

Bunun üzerine, daireyi huzurevi olarak kullandıkları öne sürülen Asiye K, Bahar K, Şükran K. ile Adnan Oğuz K. gözaltına alındı.

Havva Ak’ın cesedi ise yapılan incelemenin ardından, kesin ölüm sebebinin belirlenebilmesi amacıyla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Emniyette, aylık ücret karşılığı baktıkları Havva Ak’ın düşerek öldüğünü ileri süren şüpheliler, işlemlerinin tamamlanmasının ardından Ümraniye Adliyesine sevk edildi.

Savcılık sorgularının ardından Asiye, Şükran, Bahar ve Adnan Oğuz K, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Serbest bırakılan şüpheliler, daha sonra huzurevi olarak faaliyet gösterdiği bildirilen daireye getirildi. Olay yerine, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ilgilileri de gelerek incelemelerine başladı.

Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetkilileri, huzurevinin ruhsatsız olarak faaliyet gösterdiğini bildirdiler.

Bu arada, dairede bakılan diğer yaşlıların ailelerine teslim edileceği, ailesi olmayanların Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı bir kuruma nakledileceği öğrenildi.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim